Samsun'un Kavak ilçesi Üçhanlar Mahallesi'nde, trafik anlaşmazlığı nedeniyle bir aile darp edilip araçlarının camı kırılarak dehşet yaşadı. Olayla ilgili gözaltına alınan iki kişiden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Kavak Ilcesi Trafik Darp 23062024 Iha (5)

OLAYIN DETAYLARI

Olay, Samsun-Ankara Karayolu üzerinde gece saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Seyit O.Ö. (31), Latif Ö. (70) ve Kamuran Ö. (50), trafikte yaşanan anlaşmazlık sebebiyle A.R.Ö. (46) ve oğlu Y.Ö. (17) tarafından tekme ve yumruklarla darp edildi. Saldırı sırasında içerisinde 6 aylık bir bebeğin bulunduğu otomobilin ön camı da kırıldı.

Samsun Kavak Ilcesi Trafik Darp 23062024 Iha (4)

GÖZALTI VE TUTUKLAMA

Darp edilen ailenin şikayeti üzerine, Kavak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından A.R.Ö. ve Y.Ö. gözaltına alındı. Kavak Adliyesi'ne sevk edilen Y.Ö., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece "Kasten yaralama, tehdit, hakaret ve mala zarar verme" suçlarından tutuklanarak Kavak Çocuk Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Babası A.R.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Kavak Ilcesi Trafik Darp 23062024 Iha (6)

OLAY YERİNDEKİ MÜDAHALE

Gece saatlerinde Ankara-Samsun kara yolu Üçhanlar Mahallesi mevkisinde seyreden S.O.Ö., L.Ö. ve K.Ö. ile A.R.Ö. ve Y.Ö. arasında trafik anlaşmazlığı nedeniyle başlayan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, saldırganları gözaltına aldı.

Samsun Kavak Ilcesi Trafik Darp 23062024 Iha (2)

MAHKEME KARARI

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.Ö., nöbetçi hakimlikçe tutuklanırken, babası A.R.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayın ardından, darp edilen aile ve olayın detayları hakkında soruşturma devam ediyor.

Samsun Kavak Ilcesi Trafik Darp 23062024 Iha (1)

Samsun Kavak Ilcesi Trafik Darp 23062024 Iha (3)