Saltburn filmi ne zaman vizyona girecek? Saltburn filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Saltburn hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları...

saltburn-filmi-konusu-oyuncuları-türkiye-ne-zaman-vizyona-girecek-10

SALTBURN FİLMİ

Saltburn, 23 Aralık 2023 tarihinde yani bugün Türkiye dışındaki Prime Video’larda yayınlandı. Merakla beklenilen bu filmin Türkiye'de yayına girmemesi ise izleyicileri hayal kırıklığına uğrattı. Saltburn filmi için heyecanla bekleyen filmseverler, filmin Türkiye'de yayınlanmamasına tepki gösterdi. 

saltburn-filmi-konusu-oyuncuları-türkiye-ne-zaman-vizyona-girecek-5

İlk uzun metrajlı filmi "Promising Young Woman" ile En İyi Özgün Senaryo Oscar'ını kazanan oyuncu, senarist ve yönetmen Emerald Fennell'in yeni filmi "Saltburn" bazı ülkelerde vizyona girdi.

saltburn-filmi-konusu-oyuncuları-türkiye-ne-zaman-vizyona-girecek-8

Türkiye'ye ise gelip gelmeyeceği henüz belli değil. Peki Saltburn filminin konusu nedir? Saltburn ne anlatıyor?

saltburn-filmi-konusu-oyuncuları-türkiye-ne-zaman-vizyona-girecek-4

SALTBURN FİLM KONUSU

Saltburn filmi 2000'li yılların ortalarında geçiyor. İngiliz yüksek sosyetesinin karanlık ve entrika dolu hikâyesini 2000'lerin popüler pop şarkılarından oluşan bir soundtrack'le izleyiciye sunan Saltburn filminin gizemli tavrının korunması için olay örgüsü hakkında fazla bir bilgi verilmiyor.

saltburn-filmi-konusu-oyuncuları-türkiye-ne-zaman-vizyona-girecek-9

Yine de senaryoyla ilgili; Barry Keoghan'ın canlandırdığı karakter Oliver Quick'in ait olduğu bir zümre bulamayan Jacob Elordi'nin canlandırdığı üst sınıf Oxford öğrencisi Felix Catton'a âşık olduğunu ve Felix'in Oliver'ı ailesiyle beraber unutulmaz bir yaz geçirmesi için Saltburn'e davet etmesiyle olayların bu yönde geliştiği biliniyor.

saltburn-filmi-konusu-oyuncuları-türkiye-ne-zaman-vizyona-girecek-7

SALTBURN OYUNCULARI

Barry Keoghan
Jacob Elordi
Rosamund Pike
Richard E. Grant
Alison Oliver
Archie Madekwe
Carey Mulligan

Editör: Nurseli Fırat