Fırat Tanış, Vahide Perçin ve Devrim Yakut gibi usta oyuncuları kadrosunda bir araya getiren Şakir Paşa Ailesi dizisinde yangın şoku yaşandı. Dizinin çekildiği Şakir Paşa Köşkü’nde çıkan yangın her şeyi küle çevirirken can kaybının olmaması yürekleri ferahlattı. Şakir Paşa Ailesi dizisi ile ilgili son durumu ise yapımcı şirket sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı…
ŞAKİR PAŞA KÖŞKÜ KÜLE DÖNDÜ!
Şakir Paşa Ailesi dizisinin çekimlerinin yapıldığı Kartal Çavuşoğlu Mahallesi, Namık Kemal Caddesi’nde yer alan film platosu gün gece çıkan yangında tamamen yandı. Yangının nedeni henüz belirlenemezken, yangın çevrede büyük paniğe neden oldu, cadde giriş çıkışa kapatıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan dizinin yapımcısı Fatih Aksoy “Şakir Paşa köşkü kül oldu. Yangın 01.30 sıralarında başlamış, yangın içeride kimse yokken plato boşken çıkmış. Haber aldığımızda saat 02.30’du. Gittiğimizde dekor tamamen yanmıştı. Nedeni şu an bilinmiyor. İtfaiye araştırıyor. Hazırlanan raporda belirlenecek.” İfadelerini kullandı.
ŞAKİR PAŞA AİLESİ DİZİSİ BİTECEK Mİ, NE OLACAK?
Şakir Paşa Ailesi dizisinin çekimlerinin yapıldığı platoda çıkan yangın nedeniyle dizinin ne olacağı, bitip bitmeyeceği merak konusu olmuştu. İlgili açıklama yine yapımcı firmadan geldi. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda
“Bu gece saat 01.30 civarında çekimlerimizin yapıldığı platoda büyük bir yangın çıktı ve ne yazık ki Şakir Paşa Köşkü tamamen yandı. 0 sırada sette bir çalışma olmaması ve kimsenin bulunmaması nedeniyle, uzman ekipler yangının çıkış sebebini ve sabotaj ihtimalini kapsamlı olarak değerlendirmektedir.
Bu pazar 3. bölümümüzü sizlerle buluşturduktan sonra dizimize kısa bir ara vermek zorunda kalacağız.
Çok kısa sürede köşkü tekrar inşa ederek çekimlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu yangın sırasında can kaybı olmaması en büyük tesellimiz.
Saygılarımızla.” İfadeleri kullanıldı.
ŞAKİR PAŞA AİLESİ: MUCİZELER VE SKANDALLAR KONUSU
Döneminin ilerisinde bir hayat sürdüren Şakir Paşa ailesinin entrika ve sırlarla dolu hayatlarını anlatan dizinin hikayesi 1912’de başlıyor. Halikarnas Balıkçısı adıyla Bodrum’u bugünkü ününe kavuşturan Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın İtalyan eşiyle beraber Büyükada’ya ailesinin evine dönmesi, herkesin hayatını kökünden değiştirecektir. Bu değişim sadece yaşandığı dönemi etkilemekle kalmayacak; aileden, modern resmin ustası prenses Fahrelnissa Zeid, ilk Türk gravür sanatçısı Aliye Berger ve ilk Türk seramik sanatçısı Füreya Koral gibi birbirinden başarılı isimlerin çıkmasına da vesile olacaktır