Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Haber7 yazarı Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu.

MURAT KURUM ÖZEL DEMEÇ VERDİ

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Kurum, Ferhat Murat'a özel verdiği demeçte "Mevcut CHP'li belediye başkanının gündemi maalesef hiçbir zaman İstanbul olmadı. Yapamadıklarını her zaman başka gündemle perdelemeye çalıştı. Yine benzer bir şey deniyor. Biz 'sadece İstanbul'dan' devam diyoruz." ifadelerine yer verdi.

YAYINDA FETÖ KAVGASI

Oturumda Ferhat Murat ve Şaban Sevinç’in FETÖ ile ilgili tartışması ise gündem oldu. Murat’ın, FETÖ ve bağlantıları ile ilgili açıklamalarına sert tepki gösteren Sevinç canlı yayında küfür etti. Ferhat Murat’ın eski CHP milletvekili Aykan Erdemir ile ilgili verdiği örnek üzerine sinirlenen Şaban Sevinç, “S.. oldu gitti işte” diyerek küfür etti. İzleyiciler sosyal medya hesaplarından Seivnç’e tepki göstererek “Özür dilemeli, yayından alınmalı” yorumlarında bulundu.