Habertürk TV’de ana haber bültenini ve tartışma programlarını sunan Mehmet Akif Ersoy, ‘rütbe’ atladı. Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ, Ersoy’un kanalda genel yayın yönetmenliği görevine atandığını duyurdu.

MEHMET AKİF ERSOY'A YENİ GÖREV

Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ, Mehmet Akif Ersoy'un Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliğine atandığını duyurdu. Tekdağ yaptığı açıklamada, “Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliğine televizyonumuzun değerli anahaber sunucusu, programcısı ve habercisi Mehmet Akif Ersoy arkadaşımız atanmıştır. Kendisine yeni görevinde de üstün başarılar dilerim" sözlerini kaydetti. Ersoy daha önce kanalda haber bültenlerini ve tartışma programlarını sunuyordu.

Rtük-2

EBUBEKİR ŞAHİN'DEN TEBRİK MESAJI

Ersoy'un yeni görevini tebrik eden RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Ülkemizin güzide gazetecisi, özellikle Filistin’deki başarılı yayınlarıyla tanıdığımız ve takdir ettiğimiz kıymetli Mehmet Akif Ersoy’a getirildiği yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Hakkın yanında yer alan tarafsız ve ilkeli bir gazeteci olarak bildiğimiz dostumuzun yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: Yaren Eryılmaz