Ünlü televizyoncu Reha Muhtar, 19 Ağustos'ta İstanbul Sarıyer'deki evinde yaşadığı kaza sonrası hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Bugün hastaneden taburcu olan Muhtar, Bebek’te bir mekanda arkadaşıyla sohbet ederken görüntülendi.

Reha2

ZAYIFLAMASI DİKKAT ÇEKTİ

Muhtar’ın oldukça zayıfladığı ve arkadaşlarının koluna girerek yürümesine destek olduğu gözlerden kaçmadı.

UĞUR DÜNDAR DUYURMUŞTU

Geçtiğimiz haftalarda Reha Muhtar’ı hastanede ziyaret eden gazeteci Uğur Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sevgili arkadaşım Reha Muhtar’ı hastanede ziyaret ettim. Doktorları, sağlık durumunun hızla iyileştiğini ve rehabilitasyon aşamasına geçileceğini belirtti. Meslektaşları ve sevenlerine duyurulur.” ifadelerini kullandı.

"ÇOCUKLARIM ELİMDEN ALINDI"

Muhabirlerin "çocuklarınızla görüşebiliyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Reha Muhtar, "Hayır çocuklarım elimden alındı, her şeyim elimden alındı benim. Onun için de Allah sağlık versin herkese. Sakın sağlığınızdan olmayın. Neyim gitti demezsiniz, her şeyiniz elinizden gidiyor." dedi.

Reha3

FİZİK TEDAVİYE AĞIRLIK VERİLMİŞTİ

2 ay kadar hastanede kalan ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ın fizik tedavisine ağırlık verildiği öğrenilmişti. Özel bir hastanede tedavi gören Muhtar tedavi süreci boyunca 2 kez entübe edilmişti.

Editör: Gökay Usanmaz