Reeder halka arz ne zaman? Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) onayını alan Samsun merkezli teknoloji şirketi Reeder, yatırımcıları heyecanlandırdı. Merakla araştırılan Reeder halka arzı ne zaman? Reeder kaç lot Verecek? gibi sorular, arama motorlarında yerini aldı. Reeder halka arzına yönelik tüm yanıtlar...

Reeder Halka Arzı

Reeder halka arz ediliyor. Reeder, telefon, akıllı saat, robot süpürge, müzik sistemi ve kırılmaz cam gibi ürünleri üreterek kısa süre içerisinde büyüyen ve ürünlerinin büyük bir kısmını da yurt dışına pazarlayan Samsun merkezli bir teknoloji şirketidir. Yatırımcıları heyecanlandıran Reeder, uzun zamandır Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) onay bekliyordu. Sonunda onayı alan teknoloji şirketinin hisse fiyatı, kaç lot dağıtacağı ve ne zaman halka arz edileceği merak ediliyor. Kısa süre içerisinde talep toplama işlemine başlaması beklenen Reeder halka arzı hangi bankalarda olacak? 

reeder-halka-arzı-kaç-lot

Reeder Halka Arzı Ne Zaman? Hisse Fiyatı Ne Kadar?

Reeder halka arz edilecek. Halka arz sürecini başlatarak önemli bir adım atan Reeder, yatırımcılar tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Hisse fiyatı, ne kadar dağıtacağı ve sembolü merak ediliyor. Reeder halka arz katılım endeksi uygunluk durum henüz açıklanmadı. Reeder halka arz katılım endeksi uygunluk durumu, onaylı izahname ile birlikte yayınlanacak olan borsa görüşü ve katılım finans ilkeleri raporu ile birlikte belli olacak. Halka arz tarihi 13-14-15 Eylül 2023 olarak belirlenen Reeder Teknoloji hissesi, 9,30 TL'den halka arz olacak. 

REEDR Hangi Bankalarda Olacak?

Halka arz için talep toplama süresi ise 3 gün olan Reeder Teknoloji hissesinin sembolü “REEDR” olacak. Toplamda 215 milyon adet lot dağıtılacak olan Reeder Teknoloji’nin halka arz açıklık oranı 25,26%’dir. Reeder Teknoloji halka arzına katılım sağlanabilecek banka ve aracı kurumlar, konsorsiyum üyeleri onaylı izahname ile belli olacaktır.