Sema Şimşek kimdir? Kaç yaşında? Eski manken Sema Şimşek, çıktığı podyumda bir kaza geçirdi. Ünlü mankenin sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

sema-şimşek-kimdir

Podyumda Yere Düştü

Sema Şimşek, eski model olarak “If Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı”, ikinci gününde podyuma çıktı.

sema-şimşek-düştü

Ünlü model Şimşek, giydiği elbisenin ayağına takılması sonucu podyumda bir anda yere düştü. Geçirdiği kaza sonrası açıklamada bulunan Şimşek, 31 yıldır podyumlarda olan ve ilk kez böyle bir kaza yaşadığını söyledi. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirtirken, kendisi için unutamayacağı kötü bir anı olduğunu dile getirdi.

sema-şimşek-izmir-podyum

Sema Şimşek Kimdir?

1976 doğumlu Sema Şimşek, Almanya'nın Gelsenkirchen şehrinde dünyaya gelmiştir. Sekiz yaşında Türkiye’ye dönen Şimşek, mankenliğe lise yıllarında başlamıştır. Ardından Mimar Sinan Üniversitesini kazanmasına rağmen maddi nedenlerden dolayı okuyamamıştır.

sema-şimşek-kimdir-kurtlar-vadisi

1994 yılında Best Model of Turkey birincisi olan Sema Şimşek, 1995 Best Model Of The World'de dördüncü seçildi. 1998 yılında düzenlenen Paris Moda Haftası'nda Jean Louis Scherrer'in defilesinde yer aldı.

semaa-şimşek-kurtlar-vadisi

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde İnci Tataroğlu karakterine 6 yıl boyunca hayat vermiştir. Uzun zamandır gözlerden uzak bir yaşam sürmektedir. 

Editör: Nurseli Fırat