Ünlü manken Sema Şimşek, bir defilede yaşadığı talihsiz bir olayla gündeme geldi. Türkiye'nin bir döneme damgasını vuran ünlü mankenlerin bir araya geldiği bir projede yer alan Şimşek, podyuma çıktığı sırada elbisesine takılarak yere düştü.

seda şimşek podyum 1

Organizasyona çok sayıda davetli katılırken, eski mankenler arasında yer alan Sema Şimşek de gece boyunca podyumda yürüyen isimlerden biriydi. Uzun pembe bir elbise giyen Şimşek, yürüyüşünün sonlarına doğru ayağı elbisesine takılınca dengesini kaybederek düştü. Seyircilerin alkışları ve çevrede bulunanların yardımıyla ayağa kalkan Şimşek, gülümseyerek yürüyüşüne devam etmesiyle takdir topladı.

seda şimşek podyum 2

Yaşadığı düşme olayı sonrasında kuliste ağlayan Şimşek'e, meslektaşları sarılarak teselli vermeye çalıştı. 31 yıllık kariyeri boyunca ilk defa böyle bir kaza yaşadığını belirten Şimşek, bu anının kendisi için unutulmaz bir kötü anı olduğunu ifade etti.

seda şimşek podyum 3

Sema Şimşek, uzun bir süredir gözlerden uzak bir hayat sürdürüyordu ve bu defileyle uzun bir aradan sonra sahneye çıkmıştı. 1994 yılında Best Model of Turkey birincisi seçilen Şimşek, Kurtlar Vadisi'ndeki İnci karakteriyle de tanınmaktadır.

sema şimşek 2