7 Ekim’de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 'Gazze' isimli kısa filmi paylaştı. Paylaşımı gören ABD’de kurulan ve tüm Dünya’da şarkılarıyla hala düllerden düşmeyen Pink Floyd'un solisti Roger Waters, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

PİNK FLOYD'UN SOLİSTİNDEN ERDOĞAN’A MESAJ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın 'Gazze' kısa filmini paylaştığı için, Pink Floyd'un solisti Roger Waters Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir teşekkür yanıtı verdi. İsrail'in Filistin'e saldırılarının birinci yılına ilişkin paylaşılan videoyu gören Pink Floyd'un solisti Waters, "Yaptığınız film mükemmel, şefkatli, güzel ve gerçek" diye ifade etti.  Ayrıca bu mücadelenin gelecekte de hatırlanacağını belirten Waters, Türkiye’nin Filistin'de yaşananları savunma konusundaki çabalarını takdir ettiğini dair sosyal medyada paylaşımda bulundu.

Untitled Design (1)-4

WATERS 'GAZZE' VİDEOSUNU PAYLAŞTI

Waters, İletişim Başkanlığı'nın yayınladığı ve İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının, 'soykırım' olarak dünya çapında kabul gördüğü, müzeler ve filmler aracılığıyla hatırlandığı bir geleceğin anlatıldığı İngilizce kısa filmle ilgili konuştu. Pink Floyd'un solisti Roger Waters, yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Batı'da kardeşlerimize yönelik #Palestine karşı tek ses olarak durduğunuz için size ve Türkiye halkına teşekkür etmesi gereken bizleriz, teşekkür ederiz. Yaptığınız film muhteşem, şefkatli, güzel ve gerçek ve 2040 yılında da hatırlanacak. Teşekkürler Türkiye"

Editör: Rahime Özbey