Uzun bir süredir aşk yaşayan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, geçtiğimiz ay Roma'da mutluluklarını evlilikle taçlandırmıştı. Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen defilede dünyaca ünlü isimlerlerle birlikte yürüyen Deniz, karnını tutarak verdiği poz ile de hamileliğini duyurmuştu.

Üç aylık hamile olan ve erkek bebek bekleyen Pınar Deniz, "Erkek çocuğu ama ismi belli değil" dedi.

"KORKMAK ŞIMARIKLIK GELİYOR"

Pınar Deniz, gazetecilerin, "Doğum yapacaksınız bu durum sizi korkuttu mu?" sorusuna ise "Kendi adıma bir şeyden korkmuyorum. Korkunç şeyler yaşıyoruz, kendi adıma korkmak şımarıklık geliyor" yanıtını verdi.

"DAYANAMADIM"

Ayrıca bebek için hazırlıklara başladığını söyleyen Pınar Deniz; "Dayanamayıp bir sürü şeyler aldım" dedi. Projelere bir süre ara verip dinleneceğini ifade eden Deniz; bu konuda şunları söyledi; "Uzun süre yeterince çalıştım dinlenmek hakkım olduğunu düşünüyorum. Sağlıkla çocuğumu dünyaya getirip, sonra dönüş yapacağım."

"KAAN DAHA ÇOK AŞERİYOR"

Hamilelik süreci hakkında da konuşan Pınar Deniz, aşerme olmadığını ifade edip; "Biraz bulantılı geçti üç ay. Bence Kaan daha çok aşeriyor. Bazı yiyecekleri görememe ve kokularını tahammül edememe oldu. Şu an her şey yolunda" ifadelerini kullandı.

Editör: Ceyda Taylan