Perihan Savaş, 1979-1982 yılları arasında türkücü İbrahim Tatlıses ile evli kalmıştı. Melek Zübeyde adında bir kızları bulunan ikili ihanet ve şiddet gerekçesiyle ayrılmıştı. Geçtiğimiz yıllarda bu evliliği hakkında konuşan Perihan Savaş, hamileyken Tatlıses tarafından aldatıldığını ve şiddet gördüğünü açıklamıştı. 2017 yılında konuk olduğu bir programda konuşan Savaş, "Tatlıses’in ihanetini öğrendiğimde çocuğumu düşürüyordum. Üzüntüden 15 gün hastanede yattım. Dört aylıktı kızım. İbrahim Tatlıses vururdu, hep vururdu. Sadece bana değil, herkese vururdu. Onu Allah affetsin" demişti. Ünlü oyuncu, muhabirlerin o günleri hatırlattığı sorusuna verdiği yanıtla yeniden gündeme düştü.

P E R İ H A N S A V A Ş

"BENİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR"

Yılmaz Zafer ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Savaş'ı geçtiğimiz aylarda evlendiren Perihan Savaş, geliniyle birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirler Savaş'a İbrahim Tatlıses'le evliliği boyunca yaşadığı zor günleri hatırlattı.

Sorudan rahatsız olan ve o günler hakkında konuşmaktan kaçınan Savaş, "Allah ona sağlık versin. Beni hiç ilgilendirmiyor" dedi.

"KÜSKÜNLÜK SÖZ KONUSU DEĞİL"

Tatlıses ile aralarında küslük olmadığını belirten Savaş, "Arada konuşuyoruz. Kızım vasıtasıyla bazen torunlarını görmeye gelince bir araya geliyoruz. Küskünlük söz konusu değil. Yeni ameliyat geçirdi, gayet iyi. Kızımdan haberlerini aldım" şeklinde konuştu.

Editör: Yaren Eryılmaz