Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğinde 11 yıldır gerçekleştirilen “Pmebe Top Sahada” projesi ile kadınların sağlıkları için harekete geçirilmesi hedefleniyor. Pembe Top’u bu yılki Anadolu Efes ve Olimpiakos maçında havalandıran gönüllü destekçi Çağla Şikel oldu. Çağla-1

"SAĞLIĞIMIZIN TAKİPÇİSİ OLMAMIZ GEREK"

Erken tanının her türlü hastalığın tedavisinde anahtar olduğunun altını çizen Çağla Şikel, “Yıllardır sunuculuğunu üstlendiğim programlarda sayısız hekim ve uzman ağırladım. Değerli hekimlerimizden öğrendiğim en önemli şey bedenimizi dinlememiz ve sağlığımızın takipçisi olmamız gerektiği oldu. Ekranlardan sözcüsü, temsilcisi olmaya çalıştığım bu konuyu Pembe Top Sahada projesiyle bir adım öteye taşıyabilmekten mutluyum” dedi. 

"HER FIRSATTA VURULAYACAĞIM"

Çağla Şikel, “Meme Kanseri Farkındalık Ayı olan Ekim ayında bu konuyla ilgili çağrılar yapacak, her fırsatta hemcinslerime hatırlatma yapacağım. Sağlığımızı ihmal ettiğimizde aslında hayatı ve sevdiklerimizi ihmal ettiğimizi her fırsatta vurgulayacağım” diye konuştu.

Editör: Gökay Usanmaz