Ekol TV'de Armağan Çağlayan'ın "Hepsi Bu Hafta Oldu" adlı programına konuk olan Özgür Özel’in “bidon kafa” göndermesinin yankıları devam ediyor. Özgür Özel'e yakın kaynaklar tv100'e özel yaptığı açıklamada "CHP vekillerin Yılmaz Özdil'e yönelik tweet'lerinin ardından, Özgür Özel grup başkanvekillerini arayıp "işi kan davasına çevirmeyelim" talimatı verdi.

Yılmaz Özdil bu sözleri Özgür Özel'e yazıyor, ancak başkasına yazamaz. Hatta bu yazı için Özgür Özel'in avukatı Yılmaz Özdil'e 'dava açalım' diyor, ancak Özgür Bey "hiçbir gazeteciye dava açmadık Özdil'e açmayacağız" diye yanıt veriyor." ifadelerine yer verdi.

Ozgur Ozel 22Haziran

NE OLMUŞTU?

Özgür Özel, Ekol TV'de Armağan Çağlayan'ın "Hepsi Bu Hafta Oldu" adlı programında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesini ve normalleştirme sürecini eleştirenlere yanıt vermişti. Özel, "O, oy alamayınca hata bizde nerede demek yerine oy vermeyen seçmene bidon kafa diyen zihniyet. Zaten bu partinin 47 yıldır ilk kez birinci parti olmasının sebebi, bu zihniyetten yaşadığımız kopuş." ifadelerini kullanmıştı. Yılmaz Özdil, bu sözler üzerine Özel'e çok sert bir tepki gösterdi. CHP’lilerden de Özdil'e yönelik açıklamalar gelmişti.

Editör: Haber Merkezi