Sanatçı Özcan Deniz, eşi Samar'ın görümcesi Yurda Güler'le yaşadığı sorun sonrası ailesiyle arasında kavga çıktı. Sosyal medyada başlayan tartışma farlı boyutlara taşındı. Olay Özcan Deniz'in sosyal medya hesabından bir açıklamasıyla başladı. Deniz "Siz kaç aile ferdi tarafından ihanete uğradınız? Kaç en yakınınız sizi gelir kapısı olarak gördü?" ifadelerini kullandı. Özcan Deniz, ailesi tarafından bir gelir kapısı olarak görüldüğünü savundu. Bu iddiaların karşısındaki ağabey ve aynı zamanda menajeri olan Ercan Deniz'den yanıt geldi. Ercan Deniz, "Her ailede bir kardeş alır yürür, Allah sadece o yesin diye değil kardeşlerine de kol kanat gersin diye verir o parayı" sözleriyle cevap verdi.

Tartışmaya kardeş Yurda Güler de katıldı. Yurda Güler ise şu ifadeleri kullandı: "Samar Dadgar türlü oyunlarla abimi bize düşman etti, evden kovdurdu, şimdi de tümden uzaklaştırıyor." 

'BİRLİKTE OLDUĞUN EVLİ ADAM İÇİN HAZIRLADIĞIM VİDEO DURUYOR'

Tartışmalar böyle ilerlerken tartışmanın boyutu değişti. Özcan Deniz kız kardeşine yönelik "Akşamı bekle" diye bir paylaşım yaptı ilk önce. Ardından Özcan Deniz, "Beni durdular. Sen her zaman ailenin en saygısızı ve sinsisiydin. Kendin gibi biriylesin ve oğluna dua et. Birlikte olduğun evli barklı adam için hazırladığım video duruyor. Bir saygısızlığını daha bekliyor" paylaşımını yapmıştı. 

AİLE BÜYÜKLERİ ARAYA GİRİYOR

Özcan Deniz'in bu mesajının ardından aile büyükleri araya giriyor. Aile büyükleri, "Aranızdaki anlaşmazlıkları oturalım birlikte çözelim, kamuoyunun önünde çözmeyelim" mesajı verdi.

1 YILDAN 3 YILA KADAR HAPİS ALABİLİR

Ekol TV haber bültenine katılan Avukat Zafer İşeri, Özcan Deniz'in 'şantaj'dan ceza alabileceğini söyledi. İşeri şöyle konuştu: "Bu davranışı Türk Ceza Kanunu'nda şantaj olarak görülüyor. 'Akşamı bekle' dedikten sonra, evli bir erkekle beraber olduğuna yönelik video paylaşacağını söylüyor. Kız kardeşinin şerefine zara verecek eylemle korkutuyor. Böyle bir durumda şantaj suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası alabilir" dedi.

Editör: Barış Sözal