Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı 'Kubilay Peynircioğlu' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Vural Çelik, evinde geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etmiş, acı haberi Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven sosyal medya hesabından duyurmuştu. Birçok projesiyle hafızalara kazınan oyuncu Vural Çelik için bugün Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Vural1

BİRÇOK SANATÇI VE DOSTLARI KATILDI

Törene, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, ünlü oyuncunun annesi Cemile Güzelordu, kız kardeşi Kadriye Çelik, Seksenler dizisi oyuncularından Şoray Uzun, Begüm Öner, Ceyhun Ersoy, Sarp Apak ve birçok seveni katıldı.

Vural3

ANNESİ VE ABLASI AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI

Ünlü ismin Ordu'da yaşayan annesi ve kız kardeşi tabutun başından ayrılmadı. Annesi ve kardeşi ayakta durmakta güçlük çekti.

V U R A L7

'NE OLUR KALK ABİM'

Ünlü oyuncu Vural Çelik’in tabutuna sarılan kız kardeşinin 'Ne olur kalk abim' diyerek ağlaması yürekleri burktu.

V U R A L8

"ONUNLA İLGİLİ KÖTÜ BİR ANIM, HATIRAM YOK"

Törene katılan ve ‘Seksenler' dizisinden rol arkadaşı olan Begüm Öner, “Çok fazla söylenecek bir şey yok, çok erken bir ölüm. Çocuk ruhunu kaybetmeyen çok ender insanlardandı bence Vural ağabey. Uzun yıllar birlikte çalıştık. Onunla ilgili hatırladığım kötü bir anım, kötü bir hatıram yok, o yüzden teşekkür ediyorum bize yaşattığı her gülümseme için. İnşallah huzur içinde yatsın. Başka diyecek bir şey yok. Hep bizi güldüren, esprili, çocuk ruhlu, bazen onun küskünlükleri de vardı. Küskünlükleri bile o kadar tatlıydı ki, ona hiçbir zaman kızmak gelmiyordu insanın içinden. Çok güzel bir ruhu vardı” dedi.

 "YALNIZLIĞI KENDİ SEÇTİ"

 Ceyhun Fersoy, "Evinde bir video paylaşmıştı. 'Zengin olabilirsiniz, fakir olabilirsiniz amayalnız olmayın' diye bir video paylaşmıştı. Yalnızlığı kendi seçti ama... Biz sürekli onunla konuşuyorduk. 'Hadi abi hiç değilse hayatında bir nefes birisi olsun. Elini tutacak, birlikte zaman geçirebileceğin birisi olsun diye ama... Mekanı cennet olsun" dedi.

 "VURAL ÇOK YALNIZDI"

Yavuz Seçkin, "Güzel kalbi olan fakat yalnız bir arkadaşımızdı... İçine kapanık, ufak tefek yalnızlıkları olan güzel bir arkadaşımdı, kardeşimdi... Arada mesajlaşır, şakalaşırdık telefonda... Yalnızdı ama...Biliyorsunuz bizim bulunduğumuz sektörde etrafınız çok kalabalık gibi görünür, etrafınızda çok dostunuz arkadaşınız varmış gibi görünür. Hissedersiniz ama aslında yalnızsınızdır. Vural bu yalnızlığı yaşıyordu.diye konuştu. 

11-34

"O BENİM HER ŞEYİMDİ. DİYECEK BİR ŞEY BULAMIYORUM"

Ünlü oyuncunun ablası Kadriye Çelik ise, “O benim canımdı, her şeyimdi. ‘Bacom' derdi. Ordu'ya gelecekti. Bacom geleceğim ama havalimanı kapalı. Kokunu içime çekeceğim baco' derdi. Artık kim bana bacom diyecek, kim bana sürpriz yapacak. O benim her şeyimdi. Diyecek bir şey bulamıyorum. Çocuk gibiydi, hemen küserdi. Bir şey söylesen alınırdı. Çocuk ruhluydu. Yalnız yaşardı. Yalnız yaşamadı o istedi. Her gün görüntülü görüşürdük. Bana en son seninle gurur duyuyorum. Sen benim her şeyimsin dedi, bana gelecekti. Bu yaptığı son şaka oldu” diye konuştu.

Vural4

KİLYOS MEZARLIĞI’NDA TOPRAĞA VERİLDİ

Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Vural Çelik, Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Editör: Gökay Usanmaz