Ordu'nun Kumru ilçesine bağlı Karacalı Mahallesi'nde başıboş bir sokak köpeği, fırına ekmek almaya giden bir kadına saldırdı. Olay, mahallede paniğe neden oldu.

SALDIRI ANININ DETAYLARI

60 yaşındaki Emine Duran, evinden çıkarak ekmek almak için fırına doğru yürüyordu. Fırının yakınlarında, başıboş bir sokak köpeği Duran'a saldırdı. Olayı fark eden mahalle sakinlerinin müdahalesiyle kadın, saldırıdan yara almadan kurtuldu. Köpeğin saldırdığı ve kadını yere düşürdüğü anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ

Güvenlik kamerası kayıtlarında, köpeğin Duran'a saldırdığı ve kadının yere düştüğü anlar net bir şekilde görülüyor. Vatandaşların hızlı müdahalesi sayesinde kadın daha fazla zarar görmeden kurtuldu.

Ordu Firina Giden Yasli Kadina Kopek Saldirdi 04062024 Iha2

FIRIN SAHİBİNİN AÇIKLAMASI

Olayla ilgili konuşan fırın sahibi Yakup Akın, “Karşı binada oturan bir kişinin köpeği vardı. Olay günü burada oturanlar olmasaydı, köpek kadını ısırıyordu. Benim bildiğim bu kadar” diye konuştu. Akın, mahalledeki sokak köpeklerinin sayısının artmasından dolayı tedirgin olduklarını da belirtti.

Ordu Firina Giden Yasli Kadina Kopek Saldirdi 04062024 Iha3

VATANDAŞLARIN TEPKİSİ

Mahalle sakinleri, başıboş sokak köpeklerinin kontrol altına alınması gerektiğini belirterek, yetkililerden çözüm talep etti. Saldırı sonrası Emine Duran'ın durumunun iyi olduğu ve olaydan büyük bir korku yaşadığı öğrenildi.