Kocaeli'nin Çayırova ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda yaşanan olayda, bir otomobil sürücüsü aracıyla hızla gelerek motosikletliyi ezmeye çalıştı. Başarısız olunca bıçakla kovalayan sürücü, çalışanların araya girmesiyle sakinleştirildi.

Kocaeli Motosiklet Husumetli Kask 23062024 Iha1

Kocaeli Motosiklet Husumetli Kask 23062024 Iha2

OLAY YERİ VE DETAYLAR

Olay, akaryakıt istasyonuna yakıt almak için gelen motosikletlinin hayatının şokunu yaşadığı anlarla başladı. 34 BJB 921 plakalı Audi marka otomobil sürücüsü, istasyonun market kapısının önünde kaskıyla bekleyen motosikletliye bilinçli olarak aracını sürdü. Otomobil motosikleti ezip markete dalarken, motosiklet sürücüsü ise sıyırarak kurtuldu.

Kocaeli Motosiklet Husumetli Kask 23062024 Iha3

BIÇAKLA KOVALAMA ANLARI

Ani bir refleksle kaçan ve yere düşen motosikletli panik içerisinde kalkarken, otomobil sürücüsü elindeki bıçakla onu kovalamaya başladı. Çalışanların araya girmesiyle sürücü sakinleşti ve olayın gerçek yüzü ortaya çıktı.

Kocaeli Motosiklet Husumetli Kask 23062024 Iha4

YANLIŞ KİŞİYİ HEDEF ALDI

Otomobil sürücüsünün motosikletliyi, kardeşini vuran kişiye benzettiği için saldırdığı, motosikletlinin kaskını çıkarınca yanıldığını fark ettiği anlaşıldı. Saldırgan, motosikletliyi husumetlisine benzettiğini söyledikten sonra olay yerinden kaçtı. Korku dolu anlar, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kocaeli Motosiklet Husumetli Kask 23062024 Iha5

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. Güvenlik kamerası kayıtları, saldırganın yakalanması ve olayın aydınlatılması için delil olarak kullanılacak.

Kocaeli Motosiklet Husumetli Kask 23062024 Iha6

Kocaeli Motosiklet Husumetli Kask 23062024 Iha7