Nursena Say 71. Dünya Güzellik Yarışması'na hazırlanıyor. "Miss Turkey" tacını almaya hak kazanan Say, bu yıl 71'incisi düzenlenecek olan Dünya Güzellik Yarışması için Hindistan'a gitti. Giderken yaptığı sosyal medya paylaşımıyla herkesin beğenisini ve takdirini topladı.

Nursena Say 5

Nursena Say paylaşımında: "Heyecanla beklediğim an sonunda geldi. 71. Dünya Güzeli festivali için Hindistan'ın Delhi kentine uçuyorum. Destek veren ve yanımda olan herkese minnettarım. Orada olduğun için teşekkür ederim. Güzel Ülkemiz Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek temennisiyle... Bizi izlemeye devam edin!" ifadelerini kullandı.

Nursena Say 1

Nursena Say bu paylaşımlarının ardından en çok konuşulan isimler arasında yerini aldı. Peki Nursena Say kimdir, kaç yaşında, nereli? Nursena Say hangi yıl güzellik yarışmasını kazandı? İşte Nursena Say hayatı ve kariyeri..

Nursena Say 2

NURSENA SAY KİMDİR?

Nursena Say, 1998 yılında Mersin'de doğmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunu olan Nursena Say, aslen Mersinli ancak İstanbul'da yaşamaktadır.

Nursena Say 3

Nursena Say Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden başarı ile mezun olmuştur. 25 yaşında, 1.80 boyunda olan Nursena Say, eğitim döneminde oyunculuk ve modellik ile ilgilenmiş ardından 1 sene mimar olarak çalışmıştır. 

Nursena Say 6

Jüri koltuğunda Can Sandıkçıoğlu, Demet Şener, Tan Sağtürk, Pınar Altuğ Atacan, Prof. Dr. Onur Erol, Sultan Tepe, Neslişah Yılmaz ve Gürhan Sayar'ın yer aldığı 2022 yılında gerçekleştirilen "Miss Turkey" güzellik yarışmasına 19 numara ile katılan Nursena Say, Türkiye'nin en güzel kızı seçilmiş ve tacı almaya hak kazanmıştır.

Nursena Say 8

Miss Turkey 2022 1'incisi Nursena Say, Türkiye’yi Miss World’de temsil etmeye hak kazanmıştır. Nursena Say, ilk amacının her zaman okumak ve eğitimden yana olduğunu belirtmiş ve rol model olarak ise kendisine örnek aldığı ismin Azra Akın olduğunu ifade etmiştir.

Nursena Say 4

Nursena Say, şimdilerde Hindistan'da gerçekleştirilecek olan 71. Dünya Güzellik Yarışması için hazırlıklarını tamamlıyor. 

Editör: Nurseli Fırat