NOW TV (eski adı FOX) Zeytinburnu'ndaki eski adresinden yeni adresine taşınıyor... NOW TV çalışanlarıyla birlikte aynı anda okuyacağınız gelişmeleri, medya haberlerinin adresi ekranhaber.com açıklıyor... İşte NOW TV'nin yeni adresi... 

NOW TV TAŞINIYOR

FOX TV iken adı NOW TV'ye dönüşen kanal, adres değiştiriyor. NOW TV, kurulduğundan beri İstanbul'un Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi No: 44 adresindeydi. NOW TV'nin şu an bulunduğu Zeytinburnu'ndaki 4 bin metrekare alana sahip binası 2006'da restorasyondan geçmişti. NOW TV, uzun bir süredir yeni adres arayışındaydı. Medya kulislerinde dolaşan bilgiye göre uzun süredir yeni stüdyo, haber merkezi ve programlar için yer arayan kanal, bir iş merkezi ile anlaştı. 

N O W E S K I B I N A
NOW TV, Zeytinburnu'ndaki eski binasına veda ediyor...

NOW TV NE ZAMAN TAŞINIYOR?

NOW TV'nin yeni yıla kadar yeni adresine taşınacağı da gelen bilgiler arasında.

NOW TV NEREYE TAŞINIYOR?

NOW TV, 2025'e yeni adresi Maslak Square'de girmek istiyor. Kanal yönetimi, iş merkezi ile kiralamalarda anlaştı. NOW TV'nin yılbaşına kadar taşınacağı yeni adresi olan iş merkezi, A+ standardında, yeşil bina sertifikalı ve 81 bin 800 metrekare inşaat alanına sahip. Binanın 48 bin 300 metrekaresi, ofis, otel ve perakende olmak üzere kiralanabilir alan olarak ayrıldı. Metro ve toplu ulaşım hatlarına yürüme mesafesinde olan binanın A Blok'u 28 ve B Blok'u 18 kattan oluşuyor. Blok tip kat alanı 1.250 metrekare olan binada iki bloğun birleştirilmesi haline brüt 2 bin 500 metrekare yatay ofis kullanım alanı oluşuyor.

M A S L A K S Q U A R E
NOW TV, yeni yıla yeni binasında girecek...

NOW TV'NİN YENİ ADRESİ MASLAK SQUARE NEREDE? 

Kapital Gayrimenkul Yatırımı Geliştirme ve İşletmecilik A.Ş. tarafından hayata geçirilen ve yönetilen Maslak Square, Maslak'ta Yelkovan Sokak No: 2 adresinde konumlanıyor.

EKRANHABER.COM

Editör: Emre Kulcanay