Ekran Haber'den Ceyda Bıyıklıoğlu'nun da katıldığı gecede renkli görüntüler yaşandı. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı davette oyunculara rol aldıkları dizileri ve özel hayatlarını sorduk. İşte muhabirimizin gözünden NOW lansmanı... 

İBRAHİM BÜYÜKAK SİTEM ETTİ!

Dizilerin çok uzun sürdüğünü ve bu nedenle izleyici kaybettiklerini ifade eden Büyükak, "insanlar artık dizileri dijital platformdan izliyor. Çünkü süreler çok uzun" dedi.

BURAY'DAN YENİ BESTE MÜJDESİ

Yaptığı şarkılarla ve sahne şovlarıyla sık sık gündem olan sevilen şarkıcı Buray, "Ne Oldu Bize" isimli klibimizi yeni verdik. Çekimler Sicilya'da oldu maceralı olaylar vardı. Konserler bitince stüdyoya giriyoruz yeni bestelerimizi vereceğiz" dedi. 

BEYZA ŞEKERCİ VE ENGİN HEPİLERİ YAZI DOLU DOLU GEÇİRDİ

"NOW benim artık ailem oldu" diyen Beyza Şekerci, "evimde gibi hissediyorum. Yeni sezon çok eğlenceli olacak" dedi. 

Giraygs

(Prens dizisinin başrol oyuncusu Giray Altınok)

TAZE BABA GİRAY ALTINOK DA GECEYE KATILDI

Geçtiğimiz günlerde baba olan Prens dizisinin sevilen oyuncusu Giray Altınok da geceye katılan isimlerden oldu. "Eşim evde çocuk bakıyor" diyen Altınok, NOW'da yeni sezonu merakla beklediklerini söyledi. 

Giray Altınok baba oldu! Bebeğinin adı... Giray Altınok baba oldu! Bebeğinin adı...

EBRU ŞAHİN'DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR

2022 yılında Cedi Osman ile nikah masasına oturan Ebru Şahin, dizi çalışmalarının iyi gittiğini ve yakın zamanda Atina'dan ev aldıklarını duyurdu. 

E-1

(Ebru Şahin)

GONCA VUSLATERİ'NİN ETEĞİ BAŞINA BELA OLDU!

Renkli tarzıyla NOW'ın yeni sezon gecesine damga vuran Gonca Vuslateri mekanda bulunan bir köpeğin de dikkatini çekti. Elbisenin etekleriyle oynayan köpek ve ünlü oyuncu renkli görüntülere sahne oldu.

KIZIL GONCALAR'IN CÜNEYT'İ GECEYİ SALLADI

Rol arkadaşı Mina Demirtaş ile yakıştırılan Yazıcıoğlu, “Seyircimiz izlediği şeylerden yola çıkarak yakıştırdıysa teşekkür ederim. Ben, bana verilen görevi yapmakla yükümlüyüm; karakterim ne gerektirdiyse onu yapmak zorundayım” dedi. 

Mert-2

(Mert Yazıcıoğlu)

BU GECE EZGİ MOLA'SIZ OLMAZDI!

Ezgi Mola'nın zamanında Sezen Aksu'ya "Ama  Sezen Hanım ben sizi bir daha ne zaman göreceğim" demesi gibi güzel oyuncuyu görür görmez fotoğraf çektirme şansını kaçırmadım. Henüz yeni anne olan Mola telefonda sık sık bakıcıyla görüştü. 

Ezgi Mo

(Ezgi Mola)

EKRANHABER.COM

Editör: Haber Merkezi