"Netflix'e zam mı geldi, abonelik ücretleri ne kadar oldu?" gibi soruların yanıtları araştırılıyor. Ocak ayından sonra, yüzde 30 ile yılın ikinci zammını yapan Netflix, yeni abonelere yansıyacak fiyatlarını paylaştı. Netflix zam haberlerinin ardından "Netflix en düşük paket fiyatı ne kadar, Netflix öğrenci planı kaç TL?" soruları hız kazandı. Netflix, zammın yeni üyeler için geçerli olacağı, mevcut üyelerin tümü için ise bu fiyat değişiminin "aşamalı" sunulacağı duyurdu. İşte Netflix yeni abonelik ücretleri ve öğrenci planı için gerekli olan işlemler..

Netflix 2

NETFLİX YENİ ZAMLI ABONELİK FİYATLARI

Netflix Türkiye'nin yeni zamlı fiyatları sırasıyla şöyle oldu:

Temel Plan: 149,99 TL
Standart Plan: 229,99 TL
Özel Plan: 299,99 TL

Temel Plan Nedir?

Netflix temel üyelik paketinde tüketiciler aynı anda sadece 1 ekrandan Netflix'i kullanabiliyor. Türkiye'deki temel plan reklamsız. Televizyon, bilgisayar, cep telefonu ve tablet tarafından destekleniyor.

Standart Plan Nedir?

Netflix'in standart üyelik paketinde aynı anda izlenebilen ekran sayısı ve video indirilebilir cihaz sayısı 2'ye çıkıyor. Desteklenen cihazlar televizyon, bilgisayar, cep telefonu, tablet. Tüketiciler içerikleri Tam HD seçeneğiyle izleyebiliyor.

Özel Plan Nedir?

Özel pakette ise aynı anda izleyebileceğiniz ekran sayısı 4'e çıkarken, video indirilebilir cihaz sayısı 6'ya çıkıyor. Kullanıcılar içerikleri televizyon, bilgisayar, cep telefonu, tablet üzerinden ultra HD kalitesinde izleyebiliyor. Bu pakette konumsal ses (3 boyutlu ses) özelliği de devreye giriyor.

Netflix 1

NETFLİX ÖĞRENCİ PLANI VAR MI, NE KADAR?

Netflix öğrenci indirimi bulunmamaktadır. Netflix için belirlenen güncel fiyatların hepsi öğrenciler içinde geçerli olmaktadır. Ekran kullanma sayısına göre değişiklik gösteren ücretlere öğrenciler de tabii tutulmaktadır.

Editör: Nurseli Fırat