NESLİM GÜNGEN VE EŞİ NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Neslim Güngen ve daha birçok isim, kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlarla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat'ın ardından mercek altına alınmıştı. Geçtiğimiz Aralık ayında da hakkında soruşturma başlatılan Neslim Güngen, “Dilan Polat’ı sektöre ben soktum” sözleriyle gündeme gelmişti. Güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen, fenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Güngen çifti, ifadeleri alınmak üzere İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Neslim Güngen 1

NESLİM GÜNGEN KİMDİR?

Neslim Güngen, güzellik merkezi sahibi ve sosyal medyada oldukça popüler bir isimdir. 127 güzellik merkezinin sahibi olduğu bilinen fenomen Neslim Güngen, 1986 yılında doğmuştur. Güngen'in 13 yaşında kuaför ve güzellik sektörüne atıldığı söylenmektedir. 19 yaşındayken anne olan Güngen, 22 yaşında 5 yıllık yurt dışı eğitimlerine katılmıştır. Neslim Güngen'in kendi internet sitesinde Güngen'den 'Türkiye'nin en büyük güzellik merkezi sahibi' olarak bahsediliyor.

Neslim Güngen 2

23 yıldır güzellik sektöründe olan Neslim Güngen hakkında geçen sene Aralık ayında soruşturma başlatılmıştı. Mal varlıklarına tedbir amaçlı el konulan Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in soruşturması devam ederken, hakkında çıkan haberler ve soruşturma için, çektiği videoda "Ben sıradan bir insanım" diyerek serzenişte bulunmuştu. 
 

Editör: Nurseli Fırat