Ne Gemiler Yaktım dizisi bu akşam Show Tv ekranları ile seyirci karşısına ilk bölümü ile çıktı. Peki Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım dizisinde ne anlatılıyor? Ne Gemiler Yaktım dizisi hangi günler? Ne Gemiler Yaktım dizisi saat kaçta? Ne Gemiler Yaktım dizisi oyuncuları kimler? Detaylar haberimizde...

NE GEMİLER YAKTIM KONUSU NEDİR?

Ne Gemiler Yaktım dizisinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alırken yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Annelikten başka hiçbir ortak noktaları olmayan Yasemin (Deniz Baysal) ve Fidan’ın (Devrim Özkan) yollarının kesişmesiyle başlayan ‘Ne Gemiler Yaktım’, iki kadının birbirinden destek alarak hayatta kalma mücadelelerine seyirciyi ortak edecek.

Fidan’ın geride bıraktığı karanlık bir adam olan kocası Rutkay (Berk Hakman) ile Rutkay’ın pis işlerini açığa çıkartmak için uğraşan baş komiser Toprak (Erkan Kolçak Köstendil) ise Yasemin ve Fidan’ın hayatlarını tamamen değiştirecek noktada yer alacaklar.

NE GEMİLER YAKTIM 1. BÖLÜM 3. SAHNE İZLE

NE GEMİLER YAKTIM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

‘Ne Gemiler Yaktım’ın başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil yer alırken dizide bu isimlere Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Nazmi Kırık, Ata Çağlan Timur, Süreyya Kilimci ve Çiğdem Selışık Onat ile Macit Koper gibi usta ve başarılı isimler eşlik ediyor.

SEZEN AKSU GÖNDERMESİ

Ne Gemiler Yaktım dizisi adını Sezen Aksu'nun Farkındayım şarkısından alıyor.