Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, İstanbul Başakşehir'de köpeğiyle birlikte yürüyüşe çıktığı sırada sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Övüç, yaşadığı olayı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Fenomen isim, başına gelenleri şu sözlerle paylaştı: "Okul arkasında bir köpek sürüsü bize saldırdı. Allah'tan abiler yardım etti. Nefes nefese kaldım. Böyle bir şey olmaz olamaz. 10 köpek üstümüze atladılar. Köpeğim zor kaçtı. Allah razı olsun Dönerci abiden, aşağıdaki abilerden. Bizi zor kurtardılar. Allah'ım çete olmuş bunlar. Bizim sokağımıza kimse giremez diyorlar."

ÇEVREDEKİLER YARDIM ETTİ

Saldırıdan çevredeki vatandaşlar sayesinde kurtulduğunu söyleyen Övüç, "Ay çok şükür güvenli bölgedeyiz. Kalbim hala atıyor. Köpeğimin üstüme atlayacaktı. Allah'tan etraftakiler yardım etti" dedi.

BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ'NE SESLENDİ

Övüç, "Sayın Başakşehir Belediye Başkanı o bölgeden kimse köpeğiyle geçemiyormuş. Bu işe bir el atın lütfen. Yani onlar da bizim canımız, onları da koruyalım ama bize de bir şey olmasın biz de ölmeyelim köpekler bizi de öldürmesin. Bunları barınaklara mı toplarsınız ehlileştirir misiniz bilmiyorum ama biz de yaşayalım onlar da yaşasın" dedi.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu