Ekim ayı promosyon anlaşması sağlandı. 4A 4B 4C fark etmeden emeklilere ek koşulsuz ve karşılıksız 15.000 TL ek para ödemesi yapılacak. Peki kimler nasıl faydalanacak? İşte detaylar... 

Para J

EMEKLİYE 15 BİN TL EK ÖDEME FIRSATI 

Bankaların promosyon kampanyaları emekliler için adeta bir ek gelir anlamına geliyor. Ekim ayında da güncel emekli promosyon ücretleri merakla Takip ediliyor. Hangi banka ne kadar promosyon veriyor sorusunun yanıtı araştırılırken SGK’dan yeni anlaşma duyurusu geldi. Yapı Kredi Bankası ile masaya oturan SGK, 1 Ekim 31 ekim tarihleri arasında başvuru işlemlerini tamamlayan emeklilere tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz 15.000 TL’ye Varan promosyon fırsatı sunulacağını duyurdu. 4A 4B 4C ayrımı olmadan tüm emekliler promosyon başvurusu yapabilecek.

Para 6

EK PROMOSYON ÖDEMESİ 

Ayrıca Yapı Kredi Bankası çeşitli şartlar doğrultusunda ek promosyon fırsatı da sunuyor. Emekli maaşını taşımanın yanında bankadan istediği ekstra Şartları yerine getiren emekliler 3000 TL’ye Varan ek ödeme alma şansına sahip oluyor. Yapı Kredi Bankası bu konuda detaylı bilgileri resmi internet sitesi üzerinden yayınladı. Yapı Kredi’nin web sitesini ziyaret ederek promosyon kampanyası hakkında detayları öğrenebilirsiniz.

Para D

NASIL BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ?

Yapı Kredi Bankası promosyon başvuruları dijital ortamda yapılabiliyor. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığıyla kolay ve hızlı başvuru yaparak promosyon alma şansına sahip olabilirsiniz. Ayrıca T.C kimlik kartınızla birlikte en yakın Yapı Kredi Bankası şubesine de müracaat ederek promosyon desteğinden yararlanabilirsiniz.

Editör: Yağmur Güzel