Resmen açıklandı, Bugünden itibaren başvurular başladı. 40 yaş üstü herkese ücretsiz sağlanacak. Yeni düzenlemenin detayları da ortaya çıktı. 30 Eylül Pazartesi günü itibariyle başvuru yapanlar, kura çekimi sonucunda ismi çıkması durumunda yeni düzenlemeden tamamen ücretsiz olarak faydalanma şansına sahip olacak. Vatandaşlar Akın Akın başvuru yapmaya koşuyor. Peki 40 yaş üstüne ücretsiz hizmet ne soru işareti kimler başvuru yapabilir?

BAŞVURULAR BAŞLADI

Denizli’nin Merkezefendi Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşlar için yepyeni bir hizmeti hayata geçiriyor. Merkezefendi ilçesinde 40 yaş ve üstü vatandaşlar için ücretsiz hobi bahçesi projesi başladı. Bu bahçelerde vatandaşlar doğal meyve ve sebze üretme fırsatına sahip olacak. 95 kişi ile sınırlı tutulacak proje için başvurular bugün itibariyle başladı.

11 EKİM’E KADAR SÜRECEK

Gerçek gündem’den derlenen habere göre Hobi bahçesi projesine dahil olmak isteyen vatandaşlar 11 Ekim tarihine kadar başvuru yapabilecek. Başvurular sonucunda kura çekimine göre projeye katılacak olan kişiler belirlenecek. Yeni proje için kura çekiminin 16 Ekim saat 10.30’da olacağı öğrenildi.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından başlatılan yeni projeye dahil olmak isteyen vatandaşlar başvuru işlemlerini belediyeden yapabilecek. Başvuru için aranan belgeler ise şu şekilde:

  1. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden alınacak başvuru dilekçesi
  2. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  3. 2 adet fotoğraf
  4. İkametgah belgesi
  5. Merkezefendi Belediyesi’ne borcu olmadığına dair belge
  6. Varsa birinci derece şehit yakını veya gazi olduğunu gösteren belge ya da engelli olduğunu gösteren belge
  7. Başkası adına başvuru yapacak olanlar için noter tasdikli vekaletname ve vekile ait nüfus cüzdanı fotokopisi
Editör: Tufan Yılmaz