Gaziantep’te babaları Cengiz Karademir’in ölümünün ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak için Müge Anlı’nın programına başvuran dört kardeş, olayın düşündüklerinden çok daha karmaşık olduğunu iddia etti. Kardeşler, anneleri Emine Karademir ve onun sevgilisi Şehmus’tan şüphelendiklerini dile getirirken, Naime isimli en küçük kardeşin bu olaya şahit olduğunu belirttiler.

YEMEĞİNE UYKU İLACI KOYDU

Canlı yayına gelen kız kardeşleri 21 yaşındaki Naime, cinayeti itiraf etti. Cengiz Karademir'in kızı canlı yayında babasının yemeğine uyku ilacı koyduğunu ve babasının ölümünden annesinin ve annesinin sevgilisinin sorumlu olduğunu itiraf etti. Naime, "Bana babanın yemeğine uyku ilacı koy dediler, ben de koydum. Sonra babamı yastıkla boğarak öldürdüler. Bana babanın bacaklarını tut çırpınmasın dediler." sözleriyle herkesi şoke etti.

"ÜÇLÜ PRİZLE ÖLDÜRDÜ"

İlk denemede Cengiz'i yastıkla boğmak için eve giren Şehmus'un 3 gün sonra tekrardan Cengiz'i öldürmek için eve girdiğini söyledi. Olay şöyle gerçekleşiyor: Cengiz'in aldığı tazminatı alacağını belirten anne ve sevgilisi para için yeniden hamle yapıp bu defa ağlamaması için Naime'yi evden gönderiyor fakat uyku ilacının etkisinden ayılan Cengiz'le Şehmus boğuşma yaşıyor. Şehmus daha sonra Cengiz'i üçlü prizle boğarak öldürüyor.

ANNE İDDİALARI YALANLADI

Cengiz Karademir'in ölüm raporunda "doğal ölüm" ibaresi yer aldı. Müge Anlı ve ekibi bu raporun tutarsız olduğunu belirtti. Anne "çocuklarıma hakkımı helal etmiyorum yalan söylüyorlar" dedi. 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu