MEHMET YÖRÜK OLAYI NEDİR?

Mehmet Yörük, 12 Nisan 2024 tarihinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. Osmaniye'de yaşayan 53 yaşındaki Yörük'ün oğlu Ömer, bu ölümü şüpheli bularak annesini ve annesinin sevgilisi Mustafa'yı suçladı. "Adam babamı öldürüp annemle evlenme ve malı mülkü alma peşindeydi" dedi. Bugün programda büyük bir gelişme yaşında Sebile olanları itiraf etti.

Mehmet Yörük 2

Müge Anlı Tatlı Sert programının yeni sezonunda, Nisan ayında süpheli bir şekilde vefat eden Mehmet Yörük'ün cinayete kurban gidip gitmediği konusuna devam edildi. Oğlu Ömer Furkan Yörük, babasının şüpheli ölümünde annesi Sebile'yi suçladı. Eşinin ölümünden 4 gün sonra Sebile'yi üfürükçü Mustafa istemeye geldi. Mustafa'nın da eşi 4 ay sonra vefat etti. Sebile Mustafa'nın getirdiği sudan sonra eşinin vefat ettiğini söyledi.

Mehmet Yörük 1

Yayına bağlanan apartman sakinlerinden görgü tanığının ifadesiyle olayda yeni soru işaretleri ortaya çıktı. Fatma Hanım, "Mehmet Yörük'ün fenalaştığı gün Sebile Hanım, kimseden yardım istememiş. Vefatın ardından 10 gün sonra Mustafa Bey, Sebile Hanım'ın evine yerleşti. Hatta komşulara dini nikahlı kocam diye tanıştırdı" dedi. Stüdyodakiler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ayrıca Mustafa'nın evde elini eşofmanın içinde uygunsuz bir şekilde görmüşler dedi. Tüm bu ifadelerin ardından Sebile, Mustafa'nın kendisini fotoğraflar ile tehdit ettiğini doğruladı. Sebile, "Mustafa evimize geldiğinde tedavi ederken benim fotoğraflarımı çekti. Fotoğraflar duruyor mu bilyorum. Evimize geldiğinde eşime su içiriyordu" ifadelesini kullandı. İddiaların odağındaki Üfürükçü Mustafa Samagan, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Mustafa, "Mehmet beni aradı. Ben apar topar gittim. Ambulansı aradım. Hastaneye gittik. Üstüm kirlendi. Ben eşofman giydim. Kıyafetlerimi Sebile Hanım yıkadı" dedi.

Mus

CANLI YAYINDA CİNAYET İTİRAFI

Mehmet Yörük'ün eşi Sebile canlı yayında gözyaşları içinde Mustafa, "Benimle evlenmek için içirdiği su ile kocamı öldürdü" diyerek cinayeti itiraf etti. Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü yayındaki itirafla birlikte stüdyoya göz altı için geldi.

Editör: Nurseli Fırat