MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyyup Yıldız, sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden açıklamalarda bulundu. Yıldız, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın yaptığı skandal açıklamaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olduklarını belirtti.

MHP'li Eyyup Yıldız'ın açıklamaları şu şekilde:

"On binlerce masum insanı çoluk çocuk demeden öldüren alçak İsrail’in alçak bakanı, insanlığa karşı işledikleri suçun hesabını vereceği günleri beklemesi gerekirken, o hala Türkiye üzerinde Ekrem İmamoğlu üzerinden siyasi hayaller peşinde koşarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a karşı kuduz salyalarını akıtmaya devam ediyor.

Alçak Katz! Ortada bir katil varsa, o da bebek katili olan sizsiniz! Ortada bir işgalci varsa, o da terör devleti İsrail’dir… Elbet bir gün bu alçaklıklarınızın hesabını bir bir İsrail çetesi olarak vereceksiniz! Yalvararak geberdiğinize tüm dünya şahit olacaktır. Türk mazlumdan yanadır. O yüzden sosyal medyadaki foseptiğinden sürekli Türkiye’yi ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı diline dolamaktasın! Korkunun ecele faydası yok Katz denen soytarı! Hesap gününüz yaklaşıyor!"