Daha önce Osman Kavala Davası hakkında yeterli bilgi sahibi olmayanların konuştuğu yönünde eleştirilerde bulunan AK Parti Ankara milletvekili Tuğrul Türkeş, bu kez Kavala’yı cezaevinde ziyaret edeceğini açıkladı. Bunun gerçek yurtseverlik olarak niteleyen Türkeş, görüşme için Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan ricada bulunduğunu da dile getirdi.

F O T O O O

TÜRKEŞ'E MHP'DEN TEPKİ GELDİ 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Türkeş’in ismini vermeden sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Özdemir, kirli ilişki ağı ve yaptıklarıyla daima Türkiye’nin milli beraberliği ve istikrarını hedef alan bir şahsın kanunda karşılığı bulunan cezasını alması ve bu cezasını çekmesi kadar tabi bir durum olamayacağını belirtti.

“Kim olduğu çok iyi bilinen Osman Kavala gibi bir ismin rezilliklerini bugünlerde gizlemeye yeltenenler, aynı ismin kepazelikleri altında kendilerini tüketmekten kurtulamazlar” diyen Özdemir, bu ifadeleriyle Tuğrul Türkeş’i hedef aldı. Özdemir, “Azgın söylemlerle Kavalacı olmak, milletin hakkına girmenin kendisidir”diyerek eleştirinin dozunu daha da artırdı. PKK toplantılarından, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi öncesi çalışmalara varıncaya dek, Türkiye’ye zarar veren ne kadar olay olduysa hepsinde Kavala’nın, varlığının ortaya çıktığını aktaran Özdemir, böyle birisinin elbette cezasını sonuna kadar çekeceğini vurguladı.

Mhp-3

Editör: Barış Sözal