Yıl içerisinde gerileme olarak nitelendirdiğimiz 3 – 4 kez yavaşlama haline geçen Merkür, hayatımızı bazı açılardan etkiliyor. İletişim, teknoloji, haber gibi gündelik hayatımızı ilgilendiren birçok konuyla ilgili olan Merkür retrosu, gündelik hayatımızda bazı aksilikler, yavaşlıklar meydana gelebiliyor. Aralık ayının ikinci haftasına kadar etkisini devam ettirecek olan retro için geri sayım başladı. Astrologlar, bu dönemde iletişimde daha dikkatli olunmasını öneriyor.

“10 KASIM’DA DOLUNAY ENERJİSİ BAŞLAYACAK”

Ekol TV’ de ekrana gelen Oylum Talu ile Hafta Sonu programına konuk olan Vedik Astrolog Şebnem Ekşib, Merkür retrosuyla ilgili bilinmeyenleri detaylarıyla anlattı. 10 Kasım'dan itibaren Dolunay enerjisinin başlayacağını belirten Ekşib, 26 Kasım'daki Merkür retrosuna dikkat çekti.

“EKSİKLİKLERİ GÖZDEN GEÇİRMEK İÇİN İŞARET”

"Merkür Retroları klasiktir. Bu Retrolar biraz dur zamanlarıdır" diyen Ekşib, burçları bekleyen olumsuzluklardan şöyle bahsetti:

"Hayatımızdaki eksiklikleri tekrar gözden geçirmemizi işaret eder. Bu Merkür retrosunda bir takım iletişim ağlarında kesiklikler olabilir."

“KADER DEĞİL, MERKÜR’ÜN OYUNU”

Merkür retrosuyla ilişkilerde yaşanabilecek durumları da anlatan Şebnem Ekşib, "Eski aşklar, eski ilişkiler bunlar birdenbire karşımıza çıkar, bizler onu kadersel bir döngü sanırız. Halbuki orada kalan bir duyguyu, eksik kalmış bir şeyi hatırlamamız gerekir. O kader değil, Merkür'ün oyunu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: haber merkezi