Yıllar önce katıldığı Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan Melis Buse Betkayan, TikTok fenomeni evli sevgilisi Reşit Bozdağ ile yaşadığı ilişkiyle gündemden düşmüyor. Son günlerde sosyal medya hesabından balya balya parayla videolar çeken Bozdağ ile Betkayan gözaltına alındı.

melis buse ve sevgilisi reşit

REŞİT BOZDAĞ KİMDİR? SERBEST HOCA KİMDİR?

Reşit Bozdağ, "Serbest Hoca" olarak bilinen bir sosyal medya fenomenidir. Türkiye'de popüler olan bir YouTube kanalı olan "Serbest Hoca" üzerinden çeşitli konularda video içerikleri paylaşmaktadır. Reşit Bozdağ'ın videolarında genellikle güncel konular, siyaset, tarih, toplumsal meseleler gibi konuları ele aldığı bilinmektedir. Kısmetse Olur'un yarışmaısı Melis Buse Betkayan ile aşk yaşayan Reşit Bozdağ Şanlıurfalıdır. Instagram'da 91 bin takipçisi bulunan Reşit Bozdağ'ın TikTok platformunda da hayran kitlesi bulunuyor. 

melis buse ve sevgilisi reşit.png2

MELİS BUSE BETKAYAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Melis Buse Betkayan, 2 Mart 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Sivaslı olan 31 yaşındaki Melis Buse Betkayan, 1.74 metre boyunda olup, Beykent Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olmuştur. Kısmetse Olur programıyla tanınan Betkayan, yarışmaya katıldığı zamanlarda Erdem ile bir ilişkiye başlamış, ancak bu ilişki evlilikle sonuçlanmamıştır. Melis Buse Betkayan, estetik ameliyatlar ve yaptırdığı botokslarla da gündeme gelmiştir. İstanbul'da yaşamını sürdüren Betkayan, tanınmış bir isim olarak kariyerine devam etmektedir.