Melik Yiğitel, katıldığı TV programlarında dikkat çeken yorumları ve tespitleri ile gündeme geliyor. İzleyicilerin merak konusu haline gelen Melik Yiğitel, 1973 İstanbul doğumlu gazeteci, tv programı sunucusu ve yöneticidir. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon- Sinema bölümünden mezun olan Yiğitel, Kanal D'de ve HBB Televizyonu'nda muhabir olarak çalışma hayatına adım atmıştır. Aslen Diyarbakırlı olduğu bilinen Yiğitel, 2002-2007 yılları arasında Show TV'de haber müdürlüğü görevini üstlenmiştir.

Melik yiğitel kimdir kaç yaşında tv programı

Katıldığı tartışma programlarında çarpıcı yorumları ile dikkatleri üzerine çeken Melik Yiğitel, son katıldığı programda da adından bahsettiren isimlerden oldu. Hande Fırat'ın sunduğu canlı yayın programında Defne Samyeli hakkında bazı yorumlarda bulunan Melik Yiğitel, sosyal medyada da oldukça dikkat çekti. 

Çarpıcı yorumlarının yanı sıra, programları ile de adından bahsettiren Yiğitel, günümüze kadar Düşünce Kulübü, Son Baskı, Yeni Türkiye ve Siyaset 24 isimli siyasi tartışma programlarını hazırlayıp sunmuştur.