Mazhar Alanson’un kızı Eda Alanson, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Büyük acısını Instagram hesabından paylaşan Alanson, "Canım kızım Melek Eda Alanson melek oldu. Yarın öğle namazıyla Fatih Camii'nden uğurlayacağız. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın" sözleriyle duygularını dile getirdi. Eda Alanson, bugün düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

MAZHAR ALANSON GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Mazhar Alanson, kızının tabutunun başında gözyaşlarına hakim olamadı. Ayakta durmakta zorlanan Alanson kızına veda etti. Usta ismin zor anlarında yanında Orhan Gencebay vardı.Kızını son yolculuğuna uğurlayan Mazhar Alanson’u eşi Biricik Suden de teselli etti.

BİRİCİK SUDEN'DEN UYARI

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden ise Alanson'u arayanlara bir ricada bulundu. Suden paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Taziye aramalarınız ve mesajlarınız için binlerce teşekkür. Bir tek ricam olacak Mazhar'ı arayıp Mazhar'dan çok ağlama halleri olmasın lütfen. Ayıptır, destek değildir bence gerçek de değildir ama hadi diyelim ki öyle... Büsbütün üzmemek olmamalı hedefiniz."

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu