MASTERCHEF NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dünyadan ve ülkemizden çeşitli lezzetlerin izleyiciyle buluşmasını sağlayan MasterChef'in ne zaman başlayacağı araştırılıyor. Geçtiğimiz sezon güçlü yarışmacılarla bir All Star sezonu gerçekleşmişti. Heyecan dozunun yükseldiği final bölümünün sonunda MasterChef 2023 şampiyonu Esra olmuştu. Bu yıl da farklı yeteneklere sahip şef adaylarının yer alacağı MasterChef Türkiye yeni sezon bölümleri, yeni lezzetler ve bilgiler sunarken, kıran kırana bir mücadeleyi izleyiciler ile buluşturacak.

Masterchef-29-aralık-son-bölüm-kim-kazandı-9

Jüri koltuğunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun oturduğu MasterChef Türkiye 2024 heyecanı 14 Haziran'da TV8'de başlıyor. Yarışma cuma günü 20.00'da ekranlara gelecek.

Masterchef-29-aralık-son-bölüm-kim-kazandı-7

MasterChef Yeni Sezon Yarışmacıları Kim?

MasterChef Türkiye’nin yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragmanda Fransa, Antalya, İngiltere, Ordu, Silivri, Eskişehir dünyanın dört bir tarafından katılan yeni yarışmacılar görülüyor. MasterChef Türkiye'de geçen yılki gibi All Star uygulaması yapılmayacak. Eleme aşamasında şefler yarışmacıların yaptığı yemekleri tadacak ve evet-hayır diyecek. Sonrasında ikinci aşamada yapılan elemenin ardından ana kadro belli olacak.
 

Editör: Nurseli Fırat