TV8'de seyirci ile buluşan MasterChef All Star yarışmasında 10 Aralık 2023 tarihli eleme programında kim elendi? MasterChef All Star'da kim veda etti? MasterChef All Star'da hangi yemekler yapıldı? MasterChef All Star'da yaşananlar haberimizde...

MASTERCHEF KİM ELENDİ 10 ARALIK 2023

MasterChef'in ilk turunda Esra, Cemre, Kıvanç ve Dilara arasında torik ile yaratıcılık oyunu oynandı. Her yarışmacı aynı üründen farklı bir tarzda yaratıcılıklarını zorladıkları ürünü elde etti. Birinci tur oylamasında alınan puanlar şu şekilde oldu:

Esra 14
Dilara 18
Kıvanç 19
Cemre 15

ISTAKOZ AĞIRLIKLI MENÜ

Yarışmanın ikinci turunda şeflerden Mehmet Şefin tabağı ön plana çekti. Istakoz ağırlıklı menüde 'bisque', püre de yer aldı. Zor bir tabak olarak adlandırılan Mehmet şefin tabağını en iyi yapan yarışmacı eleme potasından kurtulan isim oldu.

Mehmet şefin ıstakoz adlı tabağı yarımşacıları bir hayli zorladı. Sade yağda pişen ıstakozu en iyi yapan hayallerine veda etti. Istakoz kabuklarında yapılan sos yarışmacıların kaderini belirledi.

"TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR"

MasterChef yarışmasının fragmanında; ''Tarih tekerrürden ibarettir.'' sözü dikkat çekti. Yarışmanın jüri üyelerinden Somer şefin tanıtımdaki bu sözü gecenin elenen ismini de belli etti.

MasterChef Türkiye'nin 2. oyununda Kıvanç 38 puanla ilk 9'a yükseldi. Kıvanç, ''İlk 9'da olmak güzel, üç tane güzel başarılı arkadaşım burada. Tebrikler. Bundan sonraki her pota çok zor, herkes çok başarılı ben 2022'nin tek yarışmacısı olarak kaldım. Ailemin sorumluluğu üzerimde. O yüzden ilk dokuza kaldığım için mutluyum.'' dedi.

ESRA POTADAN KURTULDU

MasterChef Türkiye'nin 2. oyununda potadan kurtulan bir diğer isim 35 puan alan Esra oldu. Esra, ''Son dokuza girmek benim için çok güzel. Öldürmeyen acı yine güçlendirdi. 11. potadan da çıktık. Değmeyin keyfime.'' açıklamasını yaptı.

Dilara ve Cemre 33'er puan aldı ve yarışmada elenen isim 3. oyunda belli oldu. MasterChef'te yarışmaya veda eden isim ikinci kez düelloyla belli oldu. Daha önce Suna ve Eda düelloyla elenmişti.

10 Aralık MasterChef All Star'da elenen isim CEMRE oldu.