MasterChef Türkiye'nin 30 Temmuz 2024 tarihinde yayınlanan son bölümünde, dördüncü ve son gurubun ilk gününde ana kadroya giren 16. yarışmacı belli oldu. Heyecanla takip edilen yarışmada, dördüncü guruptan hangi yarışmacının ana kadroya girdiği merak ediliyor. İşte MasterChef Türkiye 2024 ana kadro yarışmacıları..

masterchef-1

MASTERCHEF ANA KADROYA KİM GİRDİ, KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye 2024 sezonunda toplam 4 guruptan oluşan takımlardan her hafta 5 kişi ana kadroya seçildi. İlk üç guruptan 15 yarışmacı ana kadrodaki yerini aldı. Ekranlara gelen son bölümde ise dördüncü gurubun yarışmacıları kıran kırana bir mücadeleyle yarıştılar. Ana kadro için gerçekleşen yarışın ilk etabında yarışmacılardan Gaziantep'in ünlü lezzeti altı ezmeli kebap yapmaları istendi. İstenilen yemeği en iyi yapan ve ilk turu geçen 6 yarışmacı; Beyza, Nevzat, Beyza Nur, Sevim, Kaan ve Emre oldu. İlk etabı geçmeyi başaran yarışmacılar ikinci etapta yeniden yarıştı.

Master Chef Yarışmacıları

MASTERCHEF ANA KADROYA GİREN 16. YARIŞMACI KİM OLDU?

Ana kadro için gerçekleştirilen ikinci etapta yaratıcılık tabağı için çilek verildi ve yarışmacılardan içinde en iyi olan seçildi. Şeflerin tadımından sonra rakiplerini geride bırakarak birinci seçilen tabağın sahibi Beyza oldu. Beyza son gurubun kazanan ilk yarışmacısı olurken, ana kadroya giren 16. isim oldu.

MASTERCHEF 2024 ANA KADRO YARIŞMACILARI

1. Zeynep

2. Hakan

3. Onur

4. Ümmühan

5. Deniz

6. Çağlar

7. Serhat

8. Alper

9. Ayşe

10. Beril

11. Semih

12. Eda

13. Muratcan

14. Zeynep

15. Nigar

16. Beyza

Editör: Nurseli Fırat