Deprem bölgesi olarak bilinen yurtta son bir haftada art arda depremler yaşanmaya devam ediyor. Bugün sabah saatlerinde Malatya’da deprem meydana geldi. Yaşanan depremin ardından AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) ve Kandilli Rasathanesi, nerede olduğu, kaç şiddetinde ve derinliği hakkındaki son bilgileri güncelledi.

SON DAKİKA MALATYA’DA DEPREM Mİ OLDU?

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün tarafından açıklana bilgiye göre, Malatya’da Yavuzlu - Daren bölgelerinde saat 08.54 civarında 5.4 derinliğinde, 2.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.   Yaşanan depremin ardından hisseden vatandaşlar paniklerken, herhangi bir can ve mal kaybına neden olmadığı öğrenildi.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün yayımladığı tüm son dakika son deprem verilerine http://www.koeri.boun.edu.tr/sismo/2/son-depremler/liste-halinde/ üzerinden ulaşabilirsiniz.

Thumbs B C C1Cc07D2C59A1169064Ac-3

MALATYA’DA DEPREM Mİ OLDU AFAD?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından açıklanan bilgilere göre Malatya’nın Daren ilçesinde saat 08.52 civarında 7.3 derinliğinde, 3.2 deprem meydana geldi. AFAD’ın yayımladığı son deprem verilerine https://deprem.afad.gov.tr/ üzerinden ulaşarak, detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Editör: Rahime Özbey