Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki son maçında Lugano'ya konuk oluyor. Peki, FC Lugano-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ'IN AVRUPA MAÇI NE ZAMAN?

Lugano - Beşiktaş maçı yarın TSİ 23.00'te Letzigrund Stadı'nda oynanacak ve EXXEN'den canlı olarak yayınlanacak. Maçı Polonya Futbol Federasyonu'ndan hakem Pawel Raczkowski yönetecek.

Lugano_Beşiktaş_maçı _4

İşte maç öncesine dair detaylar:

  • Beşiktaş, Avrupa'da 242. kez sahne alacak. Daha önce çıktığı 241 maçta 90 galibiyet, 48 beraberlik ve 103 yenilgi elde etti.

Lugano_Beşiktaş_maçı _5

  • Bu maç öncesinde Beşiktaş'ın eksikleri şunlar: Mert Günok, Omar Colley, Arthur Masuaku, Gedson Fernandes, Milot Rashica, Yakup Arda Kılıç ve Ante Rebic sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Tedavisi devam eden oyuncuların yanı sıra kadro dışı bırakılan Rachid Ghezzal, Valentin Rosier, Jean Onana, Eric Bailly ve Vincent Aboubakar da Lugano mücadelesinde yer alamayacak. Necip Uysal'ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Lugano_Beşiktaş_maçı _1

  • Beşiktaş, Lugano ile İsviçre temsilcilerine karşı 4. kez mücadele edecek. Daha önce Zürih ile 2007-2008 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşan Beşiktaş, rakibini deplasmanda 1-1 berabere bırakmış ve İstanbul'da 2-0 galip gelerek tur atlamıştı. Bu sezon ise Lugano ile UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde eşleşen Beşiktaş, İstanbul'daki maçı 2-0 önde götürmesine rağmen 3-2 mağlup ayrılmıştı.

Lugano_Beşiktaş_maçı _2