Devrim Özkan, 2023 yazında ABD'nin Miami kentinde görüntülendiği Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira ile ilgili soruya, "Her şey göründüğü gibi" cevabını vermişti. Bu sözlerle çiftin bir süredir saklamaya çalıştıkları ilişki resmiyet kazanmıştı.

OCAK AYINDA AYRILDILAR

Doludizgin aşk yaşayan ikili, sosyal medyada yaptıkları romantik paylaşımlarla çok konuşulmuştu. Adeta her adımları olay olan ünlü çiftten geçtiğimiz ocak ayında ayrılmıştı.

AŞKA BİR ŞANS DAHA

Torreira ve Özkan, ayrılığa 8 ay dayanabilmişti. Çift, geçtiğimiz günlerde tekrar bir araya gelmişti.

SEZON ARASINI BEKLİYORLAR 

Yeniden bir araya gelen çiftin ilişkisi tam gaz devam ediyor. Çiftin aşklarında ikinci baharı yaşarken evlilik yoluna girdiği iddia edildi. Çiftin, futbol sezonunun araya girmesini bekledikleri belirtiliyor.

Takvim'in haberine göre ayrılıktan sonra barışan çiftin, yakın gelecekte evlenmeyi planladığı ve iki tarih arasında karar vermeyi düşündüğü iddia ediliyor.

İKİ TARİH BELİRLENDİ 

Çift, ya futbol sezonuna verilecek arada 23 Aralık'ta ya da sezonun sona ereceği 1 Haziran 2025'te dünyaevine girmeyi planlıyor.

YAKIN ARKAŞLARIDA YANINDAYDI

Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti geçtiğimiz gün yakın arkadaşları Birand Tunca ile Bebek'te görüntülendi. Birand Tunca, geçtiğimiz haftalarda da Torreira ile görüntülenerek yakın arkadaş olduklarını dile getirmişti.

NİKAH ŞAHİDİNİZ SİZİNLE BERABER Mİ GEZİYOR?

Yakın zamanda evlenecekleri iddia edilen Devrim Özkan ve Lucas Torreira çiftine gazetecilerin, "Nikah şahidiniz sizinle beraber mi geziyor?" diye sorması üzerine Devrim Özkan gülümseyerek, "Her şey yolunda, teşekkür ederiz arkadaşlar" yanıtını verdi ve oradan ayrıldı. Çift, yakın gelecekte evlenmeyi planlıyor.

Editör: Ceyda Taylan