Yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturduğu, Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal, Berfin Ant ile usta oyuncular Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran ve Cengiz Bozkurt’u kadrosunda buluşturan Ay Yapım imzalı ‘Leyla: Hayat...Aşk...Adalet...’ dizisinin heyecan dolu 3. bölümü dün gece izleyicileri NOW ekranlarına kilitledi. 

REYTİNGLERİ ALTÜST ETMEYE GELDİ

Yayınlanmaya başladığı günden itibaren övgüleri toplayan dizi dün gece de #LeylaHayatAşkAdalet etiketiyle gece boyu sosyal medya listerinde yer aldı.  ‘Leyla: Hayat...Aşk...Adalet...’in dün akşam yayınlanan 3. bölümü TOTAL’de 6,20 izlenme oranı, 17,61 izlenme payı, AB’de 4,81 izleme oranı, 14,66 izlenme payı, 20+ABC1’de 6,08 izlenme oranı, 16,60 izlenme payı elde ederek Total ve 20+ABC1 kategorilerinde gecenin en çok izlenen dizisi oldu. 

4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLADI

Dizinin 4. bölümünden tanıtım yayınlandı. Paylaşılan tanıtımda mülteci botunda öldü sanılan küçük Leyla’nın Güzide tarafından bir aileye verilmesi ile günümüzde Nur’un Leyla ile hastaneye gelip annesini görmek istediği anlar bölüme dair heyecanı yükseltti. 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu