Kübra Par, bundan 12 gün önce, 8 Eylül'de, TV 100'de yayınlanan 'Farklı Açılar' programını "Yakında karşınıza yeni ve sürpriz bir formatla çıkacağım" diyerek bitirmiş, ertesi gün o sürprizi EKRAN HABER açıklamıştı... Medya kulislerinden doğru ve güvenilir haberler için tek kaynağınız ekranhaber.com, haberde fikr-i takip ile o sürprizdeki ikinci perdeyi de açıyor...

KÜBRA PAR'IN SÜRPRİZİNDE İLK PERDEYİ AÇMIŞTIK

Kübra Par, geçtiğimiz günlerde 'Yeni ve sürpriz format' müjdesi vermişti.  EKRAN HABER o sürprizi, bu haberle açmıştı...

İşte Kübra Par'ın sürprizi! EKRAN HABER açıklıyor İşte Kübra Par'ın sürprizi! EKRAN HABER açıklıyor

İKİNCİ PERDEYE HOŞ GELDİNİZ!

Kübra Par'ın sürprizindeki ikinci perdeyi yine EKRAN HABER açıyor: Deneyimli gazeteci Kübra Par, 20 Eylül 2024 Pazartesi  18:00'den itibaren TV 100'de Ana Haber sunmaya başlıyor. 

KÜBRA PAR KİMDİR? 

Tam adı Kübra Parmaksızoğlu Coşkun olan Kübra Par, 20 Nisan 1984 tarihinde Erzincan'da dünyaya geldi. 2007 senesinde Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2009 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamladı. Kübra Par, 2003 yılında Cahit Zarifoğlu şiir ödüllerinde "Nisanın Gölgesi" adlı şiiriyle jüri özel ödülünü kazandı. Kübra Par, Habertürk'ün Web Haber Müdürlüğü'nü üstlendiği gibi Perşembe günleri Habertürk ekranlarında 'Açık ve Net' adlı televizyon programını hazırlayıp sundu. Kübra Par, aynı zamanda her Pazar, Habertürk Gazetesi'nde Haftanın Röportajı bölümünü hazırladı. Kübra Par, Temmuz 2023'ten beri görev yaptığı TV 100'de Görüş Farkı ve Farklı Açılar programlarını sundu. 

KÜBRA PAR KİMİNLE EVLİ?

Kübra Par, gazeteci-televizyoncu Ahmet Hakan Coşkun'ın film yönetmeni kardeşi Mahmut Fazıl Coşkun ile evli olduğu biliniyor.

MAHMUT FAZIL COŞKUN KİMDİR?

Mahmut Fazıl, 1973 yılında Yozgat'ta doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik bölümünden mezun olduktan sonra Los Angeles'taki California Üniversitesi'nde (UCLA) Sinema, Tv, Dijital Medya bölümünü bitirdi. Burada üç kısa film çekti. Lighthouse (Deniz Feneri) ile UCLA'da Knightly Hours ödülünü aldı. Aliya (2002), Yaşamak- Cahit Zarifoğlu (2004) gibi belgesellerin ardından ilk uzun metraj filmi Uzak İhtimal'i 2009 yılında çekti. Bu film ile İstanbul Film Festivali ve Adana Altın Koza Film Festivali'nden En İyi Yönetmen ödüllerini aldı. Ardından senaryosunu Tarık Tufan ile birlikte yazdığı Yozgat Blues (2013) filminin yönetmenliğini üstlendi. 20. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nde Yozgat Blues ile En İyi Yönetmen Ödülü'nü bir kez daha aldı. Ayrıca film, bu festivalde En iyi Senaryo dâhil olmak üzere altı ödül birden aldı. Mahmut Fazıl Coşkun yönetmenliğe devam etmektedir.

EKRANHABER.COM

Editör: Emre Kulcanay