BUGÜN KUAFÖRLER AÇIK MI?

Berberler ve kuaförlerin hangi gün kapalı olduğu sorgulanıyor. Ticaret Bakanlığı, berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olmasına karar verdi. Peki kuaförler hangi gün kapalı? Pazar günleri berberler açık mı? Kişisel bakımını tamamlamak isteyen kişiler, izin günlerinde ya da hafta sonlarında kuaför ve berberlerin açık olup olmadığını sorguluyor. İşte Ticaret Bakanlığı kararına göre kuaför ve berberlerin kapalı olduğu günler..

Kuaför 2

KUAFÖRLER HANGİ GÜN KAPALI, PAZAR GÜNÜ BERBERLER AÇIK MI?

Ticaret Bakanlığının sektör paydaşları tarafından iletilen talep ve önerileri değerlendirerek kuaför, berber ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olmasına karar verdi. İlgili karar yürürlüğe girdi ve ardından Ticaret Bakanlığı berber ve kuaförlerin kapalı olacağı günleri duyurdu.

Kuaför 3

Ankara ve İstanbul'daki berberler, pazar günleri çalışmama kararı aldı. Bu kapsamda; berberler, kuaförler ve güzellik salonları pazar günleri artık kapalı olacak. Söz konusu uygulama 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe girerken valilikler tarafından belirlenen günlerde kapalı olmadığı tespit edilen işletmelere, idari yaptırım uygulanacak.

Editör: Nurseli Fırat