İsrail ordusunun 7 Ekim’de başlayan hava saldırıları nedeniyle tam abluka ve işgal altındaki Gazze'de 6150’den fazlası bebek ve çocuk, 4000’den fazlası kadın olmak üzere 14.854 kişi şehit oldu, 36.000’den fazla kişi yaralandı. Enkaz altında 4700’ü çocuk ve kadın, 7000’den fazla Filistinlinin olduğu yönünde “kayıp ihbarı” alındı. Çok sayıda ailenin topluca ölümü nedeniyle ihbarı yapılamayan çok daha fazla Filistinlinin bulunduğu düşünülüyor.

İSRAİL YANLISI KORAY PEHLİVANOĞLU

Tüm bunlara rağmen iş insanı Koray Pehlivanoğlu; elektrik, su, gıda, ilaç ve tıbbi malzeme girişini engelleyerek, yakıt sevkiyatını durdurarak, sivillerin sığındığı hastane, okul, kamp ve ibadethaneleri bombalayarak, BM tesislerini havaya uçurarak, ambulansları hedef alarak, göçe zorladıkları halkı vurarak, fosfor bombasıyla sivilleri katlederek küçükten büyüğe 4 ağır insanlık suçu olan "savaş suçu", "insanlığa karşı suç", "saldırı suçu" ve "soykırım suçu" kategorilerinin tamamını işleyen İsrail’i savunmaya devam ediyor.

FİLİSTİN DÜŞMANI KORAY PEHLİVANOĞLU

Her biri tüm ailesi İsrail tarafından katledilmiş olan Kassam Tugayları mücahitlerine akla hayale gelmeyen şiddette iftiralarla saldıran, işgalci İsrail askerlerinin tüm terör eylemlerini ise masum ve haklı göstermeye çalışan Koray Pehlivanoğlu, işgalci İsrail'in bombardımanında şehit olan ufacık kızının cansız bedenini kucağına alıp gözlerini öpen Gazzeli babanın acısıyla alay etti.

GAZZELİ BABAYI, "HURİ" İLE AŞAĞILADI

Gazzeli babanın kızına son defa sarıldığı anların gazeteciler tarafından görüntülenmesi ve haberleştirilmesi sonrası ulaşılan babaya o anlar sorulunca baba korumaya çalıştığı metanetinin ardındaki acılı gözlerle röportaj vermişti. Gazzeli şehit babası, “Kızım Rim'in yüzündeki tozları temizlerken küpesini gördüm. O küpeyi aldım, hep benimle kalacak ve bana onu hatırlatacak" demişti. İmanı ve düşmana fırsat vermemek için sergilediği metanetiyle dikkat çeken Gazzeli babaya sapkın bir zihniyetle saldıran Koray Pehlivanoğlu, Filistinli şehit babanın acısıyla alay ederek, Gazzeli babayı aklı sıra “sapık” ilan etti. Koray Pehlivanoğlu, “Kızım beni cennete götürecek, orada Hurilere kavuşacağım diye sevinen bir baba” şeklinde alçak ve ahlaksız paylaşımda bulundu. Sözde iş insanı Koray Pehlivanoğlu'na sosyal medyada büyük tepki geldi.

KORAY PEHLİVANLOĞLU TİKTOK'TAKİ LAZ KIZI'NIN GÖĞÜS DEKOLTESİNİ VE FRİKİKLERİNİ SAVUNDU

Sosyal medya platformu X’teki @korayphlvglu mavi tik onaylı hesabından yaptığı Siyonizm yanlısı ve İslam düşmanlığı dolu paylaşımlarıyla dikkat çeken Koray Pehlivanoğlu’nun bir başka paylaşımında “Tiktok'ta Laz Kızı ismiyle yaptığı canlı yayınlarda göğüs dekolteli kıyafetlerle frikik vermeye çalışan 35 yaşındaki G.D.’nin “Müstehcenlik” suçlamasıyla gözaltına alınması” haberine ise tepki gösterdi. G.D.’nin kitle iletişim aracı vasıtasıyla sergilediği gayri ahlaki görüntüleri savunan Koray Pehlivanoğlu, “Saçma sapan işlerde bugün. Beğenmiyorsanız rahatsız oluyorsanız izlemezsiniz. Zorla mı izletiyor size? Her size uymayanı tutuklayamazsınız.” diyerek ahlak anlayışını da ortaya koydu.