İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Kora2

"BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA"

Aydın istifa mektubunda, partinin bir önceki dönem genel başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Beştepe'de görüşmesini bardağı taşıran son damlanın olduğunu ifade ederek, "İYİ Parti, her türlü haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı, Saray’la sembolleşen tek adam düzenine karşı, Türkiye'de hak, adalet ve medeniyet yolunun taşlarını döşemek için İYİ’ler ve Cesurlar Hareketi olarak yola çıkmıştı; Saray'a giden yolun taşlarını döşemek için değil." ifadelerini kullandı. 

Kora4

İYİ PARTİLİ POYRAZ'DAN CEVAP GELDİ

Koray Aydın'ın İYİ Parti'den istifa ettiğini açıklamasının ardından İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, ANKA'ya bir açıklama yaptı. 

"DÜNÜN MEVZULARIYLA..."

İYİ Parti'nin bugüne kadar tüm yaşananların öz eleştirisini 27 Nisan'daki kurultayında yaptığını ve yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu önderliğinde ortak akılla yoluna devam ettiğini aktaran Poyraz, "Dünün mevzularıyla yarına ilişkin milletimize karşı olan sorumluluklarımızı gölgeleyemeyiz." dedi.

"DERVİŞOĞLU'NA ARZ EDEBİLİRDİ"

Uğur Poyraz, şöyle devam etti: 

"Açıklamasında yer alan hususları, Sayın Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu'na arz edebileceği gibi partimizin açık ve kapalı oturumlarında da en azından bir tanesine katılarak dile getirmesini tercih ederdik."