Yerküre düzenli olarak kendini yenilerken, bazı hareketleri deprem, sel, heyelan olarak insanları etkiliyor. Henüz Kahramanmaraş depreminin etkileri devam ederken, her deprem haberi vatandaşlar tarafından pür dikkat takip ediliyor. Bu nedenle Her gün anlık olarak tüm depremleri paylaşan AFAD (Afet ve Acil Durum) ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü bilgilendirmek amacıyla liste olarak paylaşıyor.

KONYA’DA DEPREM Mİ OLDU?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından alınan bilgiye göre, Konya’nın Karapınar ilçesinde, saat 08.57 sırasında 13.71 derinliğine 3.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Konya’daki deprem bazı kimseler tarafından hissedilirken, herhangi cam ve kaybına neden olmadı.

AFAD SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU?

AFAD’ın yayımladığı son deprem verilerine https://deprem.afad.gov.tr/ üzerinden ulaşarak, detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Thumbs B C 64E092512Fd1F3Fab4158-1

KONYA RASATHANESİ SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU?

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden alınan son bilgiye göre ise, Konya’da Besagil – Karatay bölgesinde saat 08.57 sırasında 5 derinliğinde 4.0 şiddettinde deprem meydana geldi.

SON DAKİKA NEREDE DEPREM OLDU?

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün yayımladığı tüm son dakika son deprem verilerine http://www.koeri.boun.edu.tr/sismo/2/son-depremler/liste-halinde/ üzerinden ulaşabilirsiniz.

Editör: Rahime Özbey