"Kocam da Kocam" şarkısıyla uzun zamandır popüler olan Dora ve Ahmet Altınbaşak çifti, ünün getirdiği baskıya daha fazla dayanamayarak boşanma kararı aldı. Ahmet Altınbaşak’ın açtığı davada, çiftin evliliklerinde son dönemde duygusal bir kopuş yaşandığı ve ilişkilerinin temelinden sarsıldığı ifade edildi.

TAZMİNAT VE NAFAKA TALEBİ OLMADI

Mahkemeye sunulan anlaşmalı boşanma protokolünde, çiftin evlilik birliğinden doğan herhangi bir mülkü bulunmadığı, tarafların birbirinden nafaka, maddi ve manevi tazminat talep etmedikleri ve şahsi eşyalarını ayırdıkları kaydedildi. Evliliklerinin fiilen bittiği, bu nedenle resmiyette de sonlandırılması gerektiği ifade edildi.

KARI KOCA YAYINDA ATIŞTI

‘Kocam da Kocam’ şarkısıyla ünlenen Ahmet-Dora Altınbaşak çiftinin davası 7 Ekim’de görülecek. ‘Aramızda Kalmasın’a katılan karı-koca açıklamalarıyla dikkat çekti. Ahmet Altınbaşak “Dora, tarotçuya gitmiş. Tarotçu, eşimden gizli iki çocuk yaptığımı söylemiş. Kıyamet buradan koptu. Bana değil, tarota inandı" dedi. Dora ise “Tek mesele bu değil. Şarkıyla ünlü olunca Ahmet havaya girdi. Bana asistan muamelesi yapıyor. İşler de ortak olsak da ayrılmak istiyorum" dedi. 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu