Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonu, izleyiciyi şoke eden gelişmelerle ekrana döndü. İlk bölümde, Alev karakterinin, Apo'dan olan bebeğini doğururken hayatını kaybetmesi izleyicileri derinden etkiledi. Alev’in vefatının ardından, bebeğini eve getiren Kıvılcım, hayatını artık bu çocuk için yaşayacağını ifade etti. "Hayatımda ne Ömer ne de başka biri var, sadece Alev’in bebeği var," diyen Kıvılcım, bebeğe de Alev ismini verdi.

MERİ İLE APO BEKLENİYORDU

Kızılcık Şerbeti'inde olaylar bununla sınırlı kalmadı! Apo, kızını görmek istediğini belirterek Kıvılcım’ın evine sürpriz bir şekilde gelmişti. Kıvılcım, bebeği göstermeyi reddederken, hikayeye Kıvılcım'ın kuzeni Meri arabuluculuk yaptı. Meri ve Apo arasındaki flörtöz bakışlar, izleyiciler arasında ikilinin evleneceği yönünde spekülasyonlara yol açtı.

@ozgeugrlu4 #kızılcıkşerbeti #ahmetmümtaztaylan #evrimalasya #cekim #kameraarkası #müjdeuzman ♬ orijinal ses - Özge

APO'NUN RADARINDAKİ KİŞİ KIVILCIM ÇIKTI

Ancak olaylar izleyicilerin düşündüğünden farklı bir yönde gelişebilir. Bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı kamera arkası görüntüleri, dizinin seyrini değiştirecek gibi görünüyor. Viral olan videoda, Kıvılcım ile Apo’nun bir kafede karşılıklı oturduğu ve evlilik hakkında konuştukları iddia edildi. 

Kızılcık

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu