Denizli'nin Güney ilçesine bağlı Kargılık Mahallesi'nde, alışverişten dönen Yaşar Akdağlı (60) ve eşi Cennet Akdağlı'ya (55), oğulları Hakan Akdağlı (23) tarafından kurulan pusunun detayları dehşete düşürdü. Sepetli motosikletleriyle evlerine dönerken av tüfeğiyle yapılan saldırı sonucu anne Cennet Akdağlı hayatını kaybederken, baba Yaşar Akdağlı ağır yaralandı.

Denizli Pusu Anne Oldu Baba Agir Yarali 27062024 Iha1

PUSUNUN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Çift, Güney ilçe merkezinde alışveriş yaptıktan sonra evlerine dönmek üzere yola çıktıklarında, oğulları tarafından hazırlanan pusuda av tüfeğiyle vuruldu. Saldırı sırasında motosikletin arkasında yolcu olarak oturan Cennet Akdağlı'ya isabet eden domuz kurşunu, kadının bel kısmından girerek iç organlarını parçaladı. Yaşar Akdağlı ise omurga kemiğinden yaralandı. Cennet Akdağlı olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Yaşar Akdağlı hastaneye kaldırıldı.

Denizli Pusu Anne Oldu Baba Agir Yarali 27062024 Iha2

OĞUL SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Cinayet ihbarını yapan çiftin oğlu Hakan Akdağlı, çelişkili ifadeler verse de sonunda suçunu itiraf etti. İfadesinde, "Babam bana eziyet edip dövüyordu. Amacım korkutmaktı. Dönüşlerini bekledim, saklandım ve arkalarından ateş ettim. Silahı sakladım, sonra babam aradı, koşarak yanına gittim ve yardım ettim, ambulans çağırdım." diyen Hakan Akdağlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Pusu Anne Oldu Baba Agir Yarali 27062024 Iha3

BABANIN YAŞAMASI MUCİZE

Olayın dehşet verici detayları arasında, saldırgan oğul Hakan Akdağlı'nın ilk ateş sonrası tüfeği ikinci kez doldurmak istemesine rağmen kartuşun namluda sıkışması nedeniyle bunu başaramaması yer alıyor. Bu nedenle hayatta kalan Yaşar Akdağlı, olaydan sonra ilk olarak kendisini öldürmeye çalışan oğlunu arayarak yardım istedi. Baba Yaşar Akdağlı'nın hastanede entübe edildiği ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Denizli Pusu Anne Oldu Baba Agir Yarali 27062024 Iha4

CENAZE VE TUTUKLAMA

Anne Cennet Akdağlı'nın cenazesi Kargılık Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verilirken, oğul Hakan Akdağlı'nın mahkemede verdiği ifadeler, ailesine yönelik şiddet ve cinayet planlarını gözler önüne serdi. Hakan Akdağlı, anne ve babasına yönelik korkunç saldırının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Pusu Anne Oldu Baba Agir Yarali 27062024 Iha5